KREU

Ofertat e momentit

LIQENET E BELSHIT- PARKU KOMBETAR DIVJAKE-KARAVASTA.  Diel 3 Nentor2000 Leke
Ujevara e Bogoves CDO TE DIELE 10 ,17, 24, 28,29,30 nentor 1900 lek personi
Liqenet e Belshit; E SHTUNE & E DIELE 1700 LEK. 9,10,16,17,23,24,28,29,30 Nentor
Vjeshte ne Struge Oher (1Nate & 2 Dite) 40 Euro/personi CDO WEEKEND Nisja: 9, 16, 23, 28, 30 Nentor
Sarajevë, 3 Ditë €89, Nisje më 1, 28, 29 Nëntor.
️HIKING & EXPLORING SYRI I CIKLLOPIT KRRABE TIRANE CDO E SHTUNE CDO E DJELE 700 LEK/Personi. 9,10,16,17,23,24,28,29,30 Nentor
Stamboll & Selanik 4 Dite, 99€ HOTEL 4*  Lundrimi me anije ne Bosfor. Nisja 7 NENTOR, 14, 21, 28  5 DHJETOR 12, 19, 21, 30
WEEKEND ME BORE NE VOSKOPOJE & DARDHE 6500 LEK ( 1 nate&2 dite)
Sofje, 3 Ditë €97
PRIZREN UDHETIM 1 DITOR CDO E DJELE 2000 LEK. 10 ,17, 24, 28,29,30 nentor
Ujvara e Shengjergjit- tur 1 ditor E SHTUNE & E DIELE 1000 LEK Datat:  9,10,16,17,23,24,28,29,30 Nentor
 

Udhetime jashtë vendit

Vjeshtë në Hong Kong dhe Macau, 8 Ditë €1299, Nisja më 25 Nëntor
Vjeshtë në Zyrih dhe Bazel, 4 Ditë €359, Nisja më 28 Nëntor
Vjeshtë në Mynih dhe Bazel, 5 Ditë €399, Nisja më 27 Nëntor.
Vjeshtë në Paris, 5 Ditë €499, Nisja më 24 Nëntor, 5 Ditë €539, Nisja më 28 Nëntor
Udhëtim në Vjenë dhe Budapest, 4 Ditë €289, Nisja më 5, 24 Dhjetor
Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €79, Nisja më 11, 18, 25 Tetor, 1, 8, 15, 22, 28, 29 Nëntor.
Vjeshtë në Ulqin, 3 Ditë €89, Nisja më 28, 29 Nëntor; 7, 24 Dhjetor.
Vjeshtë në Selanik dhe Meteora, 2 Ditë €49, Nisje më 9, 16, 23, 28, 29, 30 Nëntor.
Vjeshtë në Barcelonë, 7 Ditë €329, Nisja më 3, 25 Nëntor.
Sarajevë, 3 Ditë €89, Nisje më 1, 28, 29 Nëntor.
Vjeshtë në Amsterdam, 4 Ditë 399, Nisja më 29 Nëntor
10 aktivitetet që duhet ti bëni patjetër në Shqipëri.

 

Udhëzues për ju që vizitoni për herë të parë Stambollin