Bore Maqedoni, TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Tur i momentit

FUNDJAVE LUX IZGREV AQUAPARK & SPA RELAX NE STRUGE DHE SKI NE MAVROVE 2 dite 55EUR & 3 dite 99 EUR

 

Datat:

2 dite:

  • ► Shkurt , 1-2 , 8-9 , 14-15 , 15-16 , 22-23 29 – 1 Mars
  • ► Mars 7-8 , 14-15 , 21-22 , 28-29

3 dite:

  • ► Shkurt , 31 jANAR-2;  7-9; 14-16 , 21-23 28 – 1 Mars
  • ► Mars 6-8 , 13-15 , 20-22 , 27-29

 

 

PROGRAMI TURIT 2 DITOR:

Dita e pare: Nisja nga Tirana ne oren 07:00. Ndalese gjate rruges per te konsumuar mengjesin. Pas kalimit te kufirit ndalese ne Shen Naum ku do te vizitojme Manastirin e Shen Naumit.
Nisemi drejt qytetit te Ohrit,ku do te vizitojme Ohrin, pazarin , kalane e qytetit. Akomodimi ne Hotel Izgrev 5* ne Struge. Perdorimi i pishines, sauna , jaccuzzi. Darka ne hotel (Buffe e hapur)
Dita e dyte: Mengjesi ne hotel. Rreth ores 09:00 nisemi drejt Mavroves. Kohe e lire per ski deri ne oren 15:30. Kthimi drejt Tiranes, ndalese e shkurter ne Struge. Mberritja ne Tirane rreth ores 21:00.

PROGRAMI TURIT 3 DITOR:

Dita e Pare:Ora 07:00 nisja nga Tirana per ne Struge. Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe.Vizite ne Manastirin e Shen Naumit. Nisemi drejt Struges, ku do te konsumojme dreken (individuale). Vizite qytetit, shetitorja, derdhja e Lumit Drin . Akomodimi ne hotel, perdorimi i pishinave, sauna . Darka ne hotel (Bufe e hapur)
Dita e Dyte:Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit nisemi per ne Mavrove. Kohe per te bere ski deri ne ora 15.30 . Kthimi ne Struge. Pasdite e lire, perdorimi i pishinave, sauna , jacuzzi . Darka ne hotel.
Dita e Trete:Pas mengjesit nisemi drejt Ohrit . Shetitje e lire ne PAZARIN E VJETER  dhe shetitoren buze liqenit te Ohrit .Do te vizitojme Kishen e Shen Jovanit, Kishen e Shen Sofise, Amfiteatrin, Kalane e qytetit. Pasi konsumojme dhe dreken (Individuale) nisemi drejt Tiranes.
Ne cmim perfshihet:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus komod
2. Shetitjet me autobus sipas programit
3. Akomodim në hotel Izgrev* ne Struge
4. Mëngjesi dhe darka për të gjitha ditët e qendrimit (Bufe e hapur)
5. Perdorimi i pishinave, sauna
Shenim:
* Uji nuk perfshihet ne cmim
Rezervimet nuk anullohen nese nuk ka bore ne keto data, dhe agjensia nuk mban pergjegjesi per kushtet e motit. Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply