Bore Maqedoni, TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR

️SKI NE POPOVA SAPKA, KODRA E DIELLIT HOTEL SCARDUS 4**** HB 2 dite 59 EUR; & 3 dite 109 EUR

 

Datat e nisjeve:

2 dite:

  • ► Shkurt , 1-2 , 8-9 , 14-15 , 15-16 , 22-23 29 – 1 Mars
  • ► Mars 7-8 , 14-15 , 21-22 , 28-29

3 dite:

  • ► Shkurt , 31 jANAR-2;  7-9; 14-16 , 21-23 28 – 1 Mars
  • ► Mars 6-8 , 13-15 , 20-22 , 27-29

 

PROGRAMI

Nisja ne oren 15.30 nga Tirana. Ndalese gjate rruges per kafe. Kalimi i pikes doganarore ne Qafe Thane. Mberritja ne Hotel dhe Akomodimi. 2 ditet e tjera ski dhe frekuentim I lire I SPA-se hotelit. Diten e 3 nisja nga Popova Shapka ne oren 14.00 per Tirane. Ndalesa gjate rruges per kafe.

 

PROGRAMI 2 DITOR

Dita 1: Nisja ne oren 6.00 nga Tirana. Ndalese gjate rruges per kafe. Kalimi i pikes doganarore ne Qafe Thane. Mberritja ne Hotel dhe Akomodimi. Pasditja e lire per ski ose perdorimi i SPA-se Hotelit (Pishine, Sauna Jakuzzi). Darka ne Hotel me muzike.
Dita 2: Mengjesi bufet ne Hotel. Rreth ores 9 nisemi per skijim. Dreka e lire ne restuarantet tradicionale te zones. Rreth ores 15.30 nisim kthimin per Tirane.

Në cmim përfshihen:
1. Akomodim në hotel 4☆☆☆☆për 1 natë qëndrimi.
2. Mëngjesi dhe darka;
3. Pishina; SPA ,Wi-Fi ;

4. Transporti vajtje ardhje


Suplementi per femijet:
0 – 2 vjec falas.
2 – 5.99 vjec 50 %
mbi 6 vjec cmim i plote


Ne cmim nuk perfshihet:
Cdo gje qe nuk eshte perfshire ne rubriken perfshihet

Rezervimet nuk anullohen nese nuk ka bore ne keto data, dhe agjensia nuk mban pergjegjesi per kushtet e motit. Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply