Bore Mal i Zi, TUR 1 DITOR

SKI NE KOLASHIN,UDHETIM 1 DITOR CDO SHTUNHE & E DJELE 12 EURO; DATAT: MARS 7; 8; 14; 15; 22; 29

 

-NISJA NE OREN 6.00 TE LICEU ARTISTIK “JORDAN MISJA” RR. ELBASANIT;
-NDALESE PER KAFE TEK RESTAURANT UJEVARA E NIAGARES;
– SKI NE KOLASHIN;
– SHOPPING NE QENDREN TREGTARE DELTA CITY NE PODGORICE;
-MBERRITJA NE TIRANE RRETH ORES 21.00.

Rezervimet nuk anullohen nese nuk ka bore ne keto data, dhe agjensia nuk mban pergjegjesi per kushtet e motit. Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply