Bore Kosove, TUR 3 DITOR

SKI NE BREZOVICE (2 nete&3dite) 99 EUR

DATAT

  • ► Shkurt , 7-9 , 13-15 , 14-16 , 21-23 28 – 1 Mars
  • ► Mars 6-8 , 13-15 , 20-22 , 27-29


Programi
Dita e pare
Nisja ne oren 07:00 te Liceu Artistik “Jordan Misja” Rr. Elbasanit. Ndalesa e pare do behet prane grykederdhjes se lumit Drin dhe me pas vazhdojme drejt Kosoves nepermjet pikes kufitare te Morines. Vazhdojme udhetimin drejt Prevalles. Ski dhe shetitje me teleferik. Dreka e lire opsionale ne Prevalle. Akomodimi ne Prizren. 21:00 darka me muzike. Post darke frekuentim i lire i pubeve dhe night clubs.
Dita e dyte
Mengjesi 8.30- 09:00, nisemi per SKI dhe shetitje me teleferik ne Brezovice. Dreka ne Brezovice. Skijim deri ne oren 15.00 dhe me pas nisemi drejt Prizrenit. Darka dhe me pas frekuentim i lire i pubeve dhe night clubs.
Dita e trete
Mengjesi 8.30- 09:00, nisemi per SKI dhe shetitje me teleferik ne Brezovice. Dreka ne Brezovice. Skijim deri ne oren 15.00 dhe me pas nisemi drejt Shqiperise. Mberitja ne Tirane rreth ores 21:00.


Te perfshira ne Cmim jane:
1. Transporti gjate udhetimit;
2. Fjetja ne Prizren Hotel 4*;
3. Darkat;
4. Mengjeset;
5. Guida dhe organizimi.

Rezervimet nuk anullohen nese nuk ka bore ne keto data, dhe agjensia nuk mban pergjegjesi per kushtet e motit. Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply