TUR 2 DITOR

FESTAT E MARSIT NE MEDJUGORJE – MOSTAR – UJVARA KRAVICA 55€. Nisja cdo te shtune.

 

Nisja: 7 MARS  2 Dite – 55 €
Nisja: 14 MARS  2 Dite – 55 €
Nisja: 15 MARS  2 Dite – 55 €
Nisja: 21 MARS  2 Dite – 55 €
Nisja: 28 MARS  2 Dite – 55 €

 

Datat:

  • ► 7-8 , 14 – 15 , 21 – 22 , 28-29 Mars
  • ► 4-5 , 11-12 , 18-19 , 19-20 , 25-26 Prill

 

PROGRAMI:

DITA 1: VIZITE NE PODGORICE – MOSTAR – MEDJUGORE
Nisja ne oren 5:00 prane Liceut Artistik Jordan Misja rr.Elbasanit.
Pas kalimit te pikes kufitare te Hanit Hotit vazhdim i udhetimit ne territorin e Malit te Zi ku ndalesa e para do te jete Ujevaren Niagara, ne Tuz, Podgorice. Ndalese per kafe dhe fotografi.
Vazhdimi i udhetimit me pas drejt Bosnje Hercegoive
Vizite në Mostar ose qyteti i Menekshesë ku do të kemi mundësinë të shohim:
• Uren e famshme te Mostarit
• Rrugen e famshme te mjeshterve te vjeter
• Xhamine e madhe
• Katedralen e Betonte te Mostarit (e vetmja ne Europe)
Kohe e lire me pas per te shetitur ne qyetin e vjeter te Mostarit.
Pas vizites se Mostarit vazhdimi udhetimit per ne Medjugorje
Akomodimi ne hotel dhe darka ne restorantin e hotelit.

DITA 2: PELIGRINAZH NE MEDJUGORJE
Mengjesi ne hotel.
Pas mengjesit vizitojme Medjugorje ose vendi i Gospa Mira (Zonja e Paqes) si dhe Katedralen e Shenjtë te qytetit duke shijuar bukuritë e këtij vendi të bekuar.
Nisja me pas drejt Kryqit te Shen Marise, vendi i mrekulllive per shume besimtare qe vijne nga shtetet te ndryshem te botes per te vizituar kete vend hynor.
Vizite ne Kryqin e Shen Marise dhe te statujes qe qan.
Vazhdimi udhetimit me pas drejt ujvares se Kravices e njohur si nje nder ujvarat me te bukura ne Bosnje Hercegovine. Nisja per ne Tirane. Mberritja ne Tirane ne darke

Ne cmim perfshihen:
Transporti sipas pogramit me minibus komod vatjie – ardhje dhe te gjitha shetitjet.
Akomodimi per 1 nate ne hotel 3* ne Medjugore.
Mengjesi dhe Darka ne Medjugorje.
Shoqerues shqiptar gjate gjithe turit.

Ne cmim nuk perfshihen:
Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
Hyrjet në Muzeume dhe Monumente.
Siguracioni jetes ne udhetim.

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply