TUR 2 DITOR, Tur inaktiv

Dubrovnik, Budva, Kotorr ShenStefan Datat: 2 dite 60€

Nisja ne oren 6.00 Liceu artistik Jordan misja Rr.Elbasanit.

Ne cmim perfshihet:
Transport komod me autobus ose minibus.
Akomodimi ne hotel Budva.
Darka dhe mengjesi
Vizitat sipas programit.
Shoqerues gjate gjithe udhetimit.

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0693672523 0676490054

Viber : 00355/ 0674622246 / 0693672523 / 0676490054

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0693672523 / 0676490054

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply