TUR 1 DITOR, Tur inaktiv

SAZAN KARABURUN UDHETIM (1 DITOR) CDO E SHTUNE & E DJELE 2900 LEK.

e

UDHETIM ME ANIJE, PLAZH, MUZIKE

#KARABURUN #SAZAN #KEPI-GJUHEZES #SHPELLA-HAXHI-ALISE  #GJIRI-SHEN-JANIT  #GJIRI-SHEN-VASILIT

NISJA NE OREN 6.00 NE MENGJES, LICEU ARTISTIK “JORDAN MISJA” RR. ELBASANIT.
PUSHIM I SHKURTER PER KAFE;
9.30 NISIM LUNDRIMIN NGA PORTI I VLORES
SAZAN QENDRIM 1 ORE LUNDROJME DREJT SHPELLES SE HAXHI ALIUT #NDALESE 30 MINUTA BRENDA TE SHPELLAEHAXHIALIUT PER LARJE/NOTOJME BRENDA SHPELLES


PLAZH NE SHEN JAN, SHEN VASIL 11.30 – 17.30


Te perfshira ne Cmim jane
Transporti gjate gjithe udhetimit;
SHETITJA ME ANIJE;
Shoqerues grupi

Rezervoni ne TEL 0674622246 0693672523 0676490054

Viber : 00355/ 0674622246 / 0693672523 / 0676490054

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0693672523 / 0676490054

EMAIL info@dsmtours.com

4 thoughts on “SAZAN KARABURUN UDHETIM (1 DITOR) CDO E SHTUNE & E DJELE 2900 LEK.

 1. Pershendetje Sara,

  Ju falenderojme per interesimin. Mund te kontaktoni ne numrin e telefonit, ne email, ose ne rrjetet sociale facebook dhe instagam.

  TEL: 0674622246 0674671300 0693672523
  Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523
  Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523
  EMAIL: info@dsmtours.com

Leave a Reply