TUR 2 DITOR

FESTAT E MARSIT ne Malin e Zi duke filluar me 39. ULQIN SHENSTEFAN BUDVA KOTORR (1NATE& 2 DITE)

Datat e Nisjeve:

Datat 2 ditor:

Mars 7, 8, 14,21, 28

 

39 €/p Akomodim në Hotel 3 * Ulqin ose Budva 3*

45 €/p Akomodim në Hotel 4 *

55 €/p Akomodim në Hotel 4 * Budva Hotel Bracera 4* LUX+SPA;

Vizitohet : Ulqin Shen Stefan, Kotorr, Budva; Perast

Dita 1:

Nisja nga Tirana ne oren 06:00 prane Liceut Artistik “Jordan Misja” Rr. Elbasanit. Kalimi i pikes kufitare Muriqan.i drejtohemi qytetit te Ulqinit, ku do te vizitojme Kalane e Ulqinit, Plazhin e vogel, Qendren e qytetit. Akomodimi dhe darka me muzike ne hotel.

Dita 2

08.30 mengjesi. Ora 09.00 nisemi per ne Budva, Kotorr dhe Shen Stefan. Opsionale shetitje me anije ne ishullin Perast e manastireve. City Tour Budva City Tour Kotorr Kthimi per ne Tirane. Pushime gjate rruges per kafe dhe dreke. Mberritja ne Tirane reth ores 20.00.

 

Te perfshira ne cmim:
1.Transporti vajtje-ardhje sipas programit.
2.Akomodim në hotel sipas perzgjedhjes per 1 nate qendrimi.
3.Mëngjesi dhe darka e shoqeruar me muzike shqip/internacionale.
4.Shoqerues shqiptar gjate gjithe udhetimit.

Ne cmim nuk perfshihet:
Cdo gje qe nuk eshte perfshire ne rubriken perfshihet

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply