Tur inaktiv

Vjeshtë në Romë dhe Firence, 5 Ditë €259, Nisja më 27 Nëntor

 

Vizitohet: Romë, Firence.
Fjetje: 2 netë në Traget dhe 2 netë në Hotel.
Vajtje – Ardhje me Traget dhe Autobus.
Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet, Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.

 

Itali

Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobus për në Durrës. Nisja me traget nga Durrësi në orën 22.00. Sistemimi dhe Fjetje në Traget.

Dita e Dytë: Mbrritja në Bari më 07.00. Transferta me autobus për në Firence. Udhëtimi zgjat 7 orë pa ndalesa. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritje në Firence.Vizitë panoramike e qytetit: Piazza Della Signora, Sheshi D’Uomo, Sheshi San Lorenzo, Muzeu Davide, Sheshi San Maria Novella, San Trinita, Ponte Vecchio dhe Pallati Piti. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Romë rreth orës 07.30. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Vizitë panoramike e Romës: Piazza Del Popolo, Via Del Corso, Fontana Di Trevi, Pantheon, Piazza Venezia, Piazza Di Spanja, Piazza Navona, Koloseum. Sheshi San Pietro. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Transfertë për në Bari. Udhëtimi zgjat rreth 5 orë pa ndalesa. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritje në Bari. Nisja me traget për në Durrës në orën 22.00. Sistemimi dhe Fjetje në Traget.

Dita e Pestë: Mbrritja në Durrës në 07.00. Vazhdimi i udhëtimit për në Tiranë.

Nisje më 27 Nëntor

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me traget
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim 2 netë në hotel dhe 2 netë në kabinë të brendshme në traget.
4. Mëngjeset vetëm në Hotel..
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 

 

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0693672523 0676490054

Viber : 00355/ 0674622246 / 0693672523 / 0676490054

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0693672523 / 0676490054

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply