Udhetim inaktiv

Plazh All Inclusive në Ulqin, 8 Ditë €399, Nisja më 22, 29 Gusht.

 

Vetëm për Rezervime deri më 31 Mars.
– Hotel Long Beach Karisma 3* Dhomë Standart – €499
– Hotel Holiday Village Karisma 4* Dhomë Standart – €749
Çmimi përfshin:
– Fjetje 7 Netë në Hotel sipas zgjedhjes,
– All Inclusive në Hotele, (Mëngjes, Drekë dhe Darkë dhe Pije pa kufi)
– Transferta Vajtje Ardhje me Autobus nga Tirana në Hotele në Ulqin.

 

Mali I Zi

Dita e Parë, E Enjte: Nisja nga Tirana në oren 08.00 dhe udhëtimi me autobus për në Ulqi. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Ulqin rreth orës 12.00. Sistemimi dhe Akomodimi në Hotele All Inclusive.

Dita e Dytë, E Premte: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

Dita e Tretë, E Shtunë: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

Dita e Katërt, E Diel: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

Dita e Pestë, E Hënë: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

Dita e Gjashtë, E Martë: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

Dita e Shtatë, E Mërkurë: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.

Dita e Tetë, E Enjte: All Inclusive ne Hotel. Nisja për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.

Nisja më 1, 8, 15 Gusht.

KUJDES: 
1. Çmimet përfshijnë 20% zbrijte dhe janë të vlefshme per Rezervime deri më 28 Shkurt.
2. Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 3 dhe 4*:
– €1.50 për person të rritur në natë
– €1.00 për fëmijë 12 – 17.9 vjeç në natë
– €0.50 për fëmijë 0 – 11.9 vjeç në natë

Hotelet do të jenë:
Long Beach 3* - Ulqin Long Beach 3* – Ulqin
Holiday Village 4* - Ulqin Holiday Village 4* – Ulqin
Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
– Fjetje 7 Netë All Inclusive në Hotele 3* dhe 4*.
– Transferta Vajtje Ardhje me Autobus nga Tirana në Hotele në Ulqin.

Çmimet e dhomave

» Sezoni II
nga 22/08/2019 në 29/08/2019
Tarifa »
Long Beach Karisma 3* Studio (Max: 2 Rritur) € 399.00
Long Beach Karisma 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 429.00
Holiday Village Karisma 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur) € 699.00
» Sezoni III
nga 29/08/2019 në 05/09/2019
Tarifa »
Long Beach Karisma 3* Studio (Max: 2 Rritur) € 399.00
Long Beach Karisma 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 429.00
Holiday Village Karisma 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur) € 559.00

Çmimet për person, akomodimi all inclusive

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0693672523 0676490054

Viber : 00355/ 0674622246 / 0693672523 / 0676490054

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0693672523 / 0676490054

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply