Udhetim aktiv

Pranverë All Inclusive në Ulqin

Pranverë All Inclusive në Ulqin,
– 2 Ditë €35, Nisja më 7, 8, 14, 15, 20, 21, 27, 28 Mars, 3, 4 Prill,
– 3 Ditë €69, Nisja më 7, 14, 21, 28 Mars, 3 Prill
Fjetje 1 ose 2 Netë në Ulqin në Holiday Village 4*
Festim me DJ dhe Pije të përfshira.
Mëngjese, Drekë dhe Darkë.
Pije pa limit të përfshira gjatë gjithë ditës.
Shtesa për Vajtje – Ardhje me Autobus €14

Mali I Zi

PROGRAMI 3 DITE/2 NETE

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në orën 06.00 për në Budva. Vizitë me autobus në Budva, Kotorr dhe Shën Stefan, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Kthimi për në Ulqin. Sistemimi, në Hotel. All Inclusive në Hotel. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel. Pasdite Shëtitje ne Ulqin. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja me autobus për në Tiranë. Mbrritja.

Nisje më 7, 14, 20, 27 Mars, 3 Prill

 

PROGRAMI 2 DITE/1 NATE

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në orën 06.00 për në Budva. Vizitë me autobus në Budva, Kotorr dhe Shën Stefan, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Kthimi për në Ulqin. Sistemimi, në Hotel. All Inclusive në Hotel. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel. Pasdite Shëtitje ne Ulqin. Nisja me autobus për në Tiranë. Mbrritja.

Nisje më 7, 8, 14, 15, 20, 21, 27, 28 Mars, 3, 4 Prill

 

KUJDES :

Për realizimin e transportit dhe të shëtitjeve, duhet një numër minimal prej 20 personash.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
Fjetje 2 Netë në Hotel Holiday Village 4*S në Ulqin,
– All Inclusive ( Mëngjese – Dreka – Darka dhe Pije pa kufizim gjatë gjithë qëndrimit)
– Festim me DJ dhe Pije të përfshira.
– Pishinë e Brendshme me Ngrohje.
Shtesa për Vajtje-Ardhje me Autobus dhe shetitjet €14

Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 3* dhe 4*:
– €1.50 për person të rritur në natë
– €1.00 për fëmijë 12 – 17.9 vjeç në natë
– €0.50 për fëmijë 0 – 11.9 vjeç në natë

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Pranverë All Inclusive në Ulqin, 2 Ditë €35

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Pranverë I – 2 Ditë/1 Natë
nga 07/03/2020 në 08/03/2020
Tarifa »
Holiday Village 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 35.00
» Pranverë I – 3 Ditë/2 Netë
nga 07/03/2020 në 09/03/2020
Tarifa »
Holiday Village 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 69.00
» Pranverë II – 2 Ditë/1 Natë
nga 08/03/2020 në 09/03/2020
Tarifa »
Holiday Village 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 35.00
» Pranverë III – 2 Ditë/1 Natë
nga 14/03/2020 në 15/03/2020
Tarifa »
Holiday Village 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 35.00
» Pranverë II – 3 Ditë/2 Netë
nga 14/03/2020 në 16/03/2020
Tarifa »
Holiday Village 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 69.00
» Pranverë IV – 2 Ditë/1 Natë
nga 15/03/2020 në 16/03/2020
Tarifa »
Holiday Village 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 35.00
» Pranverë VII – 2 Ditë/1 Natë
nga 20/03/2020 në 21/03/2020
Tarifa »
Holiday Village 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 39.00
» Pranverë III – 3 Ditë/2 Netë
nga 20/03/2020 në 22/03/2020
Tarifa »
Holiday Village 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 79.00
» Pranverë VIII – 2 Ditë/1 Natë
nga 21/03/2020 në 22/03/2020
Tarifa »
Holiday Village 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 39.00
» Pranverë V – 2 Ditë/1 Natë
nga 27/03/2020 në 28/03/2020
Tarifa »
Holiday Village 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 39.00
» Pranverë IV – 3 Ditë/2 Netë
nga 27/03/2020 në 29/03/2020
Tarifa »
Holiday Village 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 79.00
» Pranverë VI – 2 Ditë/1 Natë
nga 28/03/2020 në 29/03/2020
Tarifa »
Holiday Village 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 39.00
» Pranverë V – 3 Ditë/2 Netë
nga 03/04/2020 në 05/04/2020
Tarifa »
Holiday Village 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 79.00
» Pranverë VII – 2 Ditë/1 Natë
nga 03/04/2020 në 04/04/2020
Tarifa »
Holiday Village 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 39.00
» Pranverë X – 2 Ditë/1 Natë
nga 04/04/2020 në 05/04/2020
Tarifa »
Holiday Village 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 39.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply