Udhetim aktiv

Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €79, Nisja më çdo të Premte.

Vizitohet: Korfuz.
Fjetje 2 netë në All Inclusive. (Mëngjesi, Dreka, Darka, Pijet të përfshira), Vajtje – Ardhje me Autobus dhe Traget.

 

Greqi

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të nje nate më parë dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz në orën 10.00. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel. Pasdite, Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit.

Dita e Tretë : Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.

Nisja më çdo të Premte

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget.
-Akomodimi në Dassia Holidays Club 3* dhe Messonghi Beach 3*S
-All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Vizitë me Shoqërues Shqiptar ne qytetin e Korfuzit..

Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €79

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Weekend I
nga 06/03/2020 në 08/03/2020
Tarifa »
Hotel Dassia Holidays Club 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 79.00
» Weekend II
nga 07/03/2020 në 09/03/2020
Tarifa »
Hotel Dassia Holidays Club 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 79.00
» Weekend III
nga 13/03/2020 në 15/03/2020
Tarifa »
Hotel Dassia Holidays Club 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 79.00
» Weekend IV
nga 14/03/2020 në 16/03/2020
Tarifa »
Hotel Dassia Holidays Club 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 79.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

 

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0693672523 0676490054

Viber : 00355/ 0674622246 / 0693672523 / 0676490054

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0693672523 / 0676490054

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply