Udhetim aktiv

Vjeshtë në Paris, 5 Ditë €499, Nisja më 24 Nëntor, 5 Ditë €539, Nisja më 28 Nëntor

 

Vizitohet: Paris.
Fjetje 4 Netë në Paris.
Mëngjeset në Hotel.
Fluturimi Direkt me avion Tiranë – Paris – Tiranë ose Direkt me avion Tiranë – Paris dhe Paris Shkup.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit

 

France

Programi për Nisje më 24 Nëntor

Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë – Paris. Nisja në orën 19:25. Mbrritja në Paris në 22:05. Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen:  Sheshi I Katedrales Notre Dame,  Muzeu Luvrit. Kulla Eiffel, Harku i Triumfit, Place du Trocadero, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Paradite, Vizitë në Versajë. Pasdite Vizitë në: Opera Garnier, Place Vendome, Place de La Concorde, Assemblee Nationale, Tuneli nen Pont D’Alma. Shetitje me Anije ne Lumin Seine.  Fjetje ne Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Harkun e Triumfit, Shetitje ne Champs Elysees. Te lire ne Galerite Lafayete. Vizite ne La Defense, Te lire ne Qendren Tregtare. Vizite ne Baziliken Sacre Coer dhe Mulin Rouge. Shëtitje e lirë në Kopshtin e Luxemburgut dhe Panteon. Fjetje ne Hotel.

Dita e Pestë: Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris – Tiranë. Nisja  në orën 06:55 Mbrritja në Tiranë në orën 09.30.

Programi për Nisje më 28 Nëntor

Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë – Paris. Nisja në orën 10:15. Mbrritja në Paris në 12:55. Pasdite, Shëtitje e lirë në Kopshtin e Luxemburgut dhe Panteon. Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen:  Sheshi I Katedrales Notre Dame,  Muzeu Luvrit. Kulla Eiffel, Harku i Triumfit, Place du Trocadero, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Paradite, Vizitë në Versajë. Pasdite Vizitë në: Opera Garnier, Place Vendome, Place de La Concorde, Assemblee Nationale, Tuneli nen Pont D’Alma. Shetitje me Anije ne Lumin Seine.  Fjetje ne Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Vizite ne La Defense, Te lire ne Qendren Tregtare. Pasdite, Vizite ne Baziliken Sacre Coer dhe Mulin Rouge. Fjetje ne Hotel.

Dita e Pestë: Mënegjesi ne Hotel. Vizitë në Harkun e Triumfit, Shetitje ne Champs Elysees. Te lire ne Galerite Lafayete dhe perfundimi ne Place de l’Opera. Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris – Shkup. Nisja  në orën 21:15 Mbrritja në Shkup në orën 23.55. Kthimi me Autobus nga Shkupi ne Tiranë.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel 3* për 4 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30x 20cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0693672523 0676490054

Viber : 00355/ 0674622246 / 0693672523 / 0676490054

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0693672523 / 0676490054

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply