Tur inaktiv

FOUR POINTS BY SHERATON 5* – KOLASHIN Festat e Nentorit . Cmimi 80 Euro/person

 

Ne cmim perfshihet:
Akomodim per 2 nete/3 dite ne Premium Room
Mengjesi dhe Darka
Muzike live me kengetar shqiptar ne darken e dates 28 Nentor
Perdorimi i sherbimeve te Resortit
Transport me autobus per ne pisten e skive
.

Ne cmim nuk perfshihet taksa e turistit 1.30 Euro/person/dita, 0.50 Euro/femija/dita
.
Femijet 0-6.99 vjec akomodohen falas!
Femijet 7-11.99 vjec paguajne vetem 15 Euro/femija (krevat shtese)!

Paketa eshte e vlefshme per rezervime te bera per datat 28 – 30 Nentor!

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0693672523 0676490054

Viber : 00355/ 0674622246 / 0693672523 / 0676490054

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0693672523 / 0676490054

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply