TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Tur inaktiv

MEDJUGORJE – MOSTAR -UJEVARA KRAVICA – DUBROVNIK

  Data e Udhetimit 2 ditor: ► 21-22, 24-25, 28-29 Dhjetor. 2-3; 3-4; 4-5 JANAR.60 € Data e Udhetimit 3 ditor: ► 20-22, 23-25, 27-29 Dhjetor 1-3;2-4; 3-5 JANAR. 99 €   PROGRAMI: DITA 1: VIZITE NE PODGORICE – MOSTAR – MEDJUGORE Nisja ne oren 5:00 prane Liceut Artistik Jordan Misja rr.Elbasanit. Pas kalimit te… Read More MEDJUGORJE – MOSTAR -UJEVARA KRAVICA – DUBROVNIK

TUR 2 DITOR, Tur inaktiv

PRISHTINE, KOSOVE & CDO FUNDJAVE 55 EUR Datat: DHJETOR: 15-16, 22-23, 24-25, 29-30

  Tirane – Ujevara e Mirushes – Prekaz – Prishtine – Qyteti Antik i Ulpianes – Shpella e Gradimes – Malet e Sharrit – Prevalle Nje udhetim Festiv per festat e Nentorit ( 1 Nate & 2 Dite). Programi: Dita 1: Nisja behet nga Tirana ne oren 06:30 Liceu Artistik “Jordan Misja” Rr. Elbasanit. .… Read More PRISHTINE, KOSOVE & CDO FUNDJAVE 55 EUR Datat: DHJETOR: 15-16, 22-23, 24-25, 29-30

TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Tur i momentit

Struge Oher. Hotel 4*: 2 Ditë 39€ & 3 dite 60€; Hotel Izgrev 5*: 55 EUR 2 dite & 95EUR 3 dite. CDO WEEKEND

Datat 2 ditor:  DHJETOR: 24, 28; JANAR: 1, 4, 11, 18, 25; SHKURT: 1, 8, 15, 22, 29 Datat 3 ditor:  DHJETOR: 23, 27; JANAR: 1, 3, 10, 17, 24, 31; SHKURT: 7, 14, 21, 28 Hotel 4* 2 Ditë 39€ / 3 dite 60 € Hotel Izgrev 5* 2 Dite 55€ / 3 dite… Read More Struge Oher. Hotel 4*: 2 Ditë 39€ & 3 dite 60€; Hotel Izgrev 5*: 55 EUR 2 dite & 95EUR 3 dite. CDO WEEKEND

TUR 2 DITOR, Tur inaktiv

CAMPING NE LUMIN E SHALES ALLINCLUDEED 59 EUR 2dite NISJE CDO E MERKURE & CDO E SHTUNE

  Datat: Qershor 3-4 Korrik, 6-7, 10-11, 13-14, 17-18, 20-21, 24-25, 27-28, 31- 1 Gusht, 3-4 Gusht, 7-8, 10-11, 11-12, 14-15, 17-18, 21-22, 24-25, 28-29, 31-1 Shtator, 4-5, 7-8, 11-12, 14-15   Lumi I Shales ka një gjatësi prej 37 km prej burimit në majën e Radohinës e deri në Drin, buron tek kroi i… Read More CAMPING NE LUMIN E SHALES ALLINCLUDEED 59 EUR 2dite NISJE CDO E MERKURE & CDO E SHTUNE

TUR 2 DITOR, Tur inaktiv

RIVIERA E BUKUR SHQIPTARE NISJE CDO E MERKURE & CDO E SHTUNE (1 Nate & 2 Dite) 65 Euro

  EKPLOROJME RIVIEREN E BUKUR SHQIPTARE DESTINACIONET: DITA I KARABURUN, KEPI GJUHEZES, SHPELLA HAXHI ALISE, GJIRI SHEN JANIT, GJIRI SHEN VASILIT DITA II: PLAZH DRYMADHAS ,GJIRI I GRAMES ,GJIPE   Datat:   28-29 Gusht 31-1 Shtator, 4-5, 7-8, 11-12, 14-15, 18-19, Programi: Dita I: Nisja behet ne oren 06.30 te mengjesit ke Lizeu Artistik “Jordan Misja”. Gjate rruges do te… Read More RIVIERA E BUKUR SHQIPTARE NISJE CDO E MERKURE & CDO E SHTUNE (1 Nate & 2 Dite) 65 Euro

TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Tur inaktiv

THETH NISJE CDO E MERKURE & E SHTUNE ORA 6.00 ALL INCLUDED 2 DITOR 6800 LEK & TUR 3 DITOR 99 EUR ( 2NETE&3DITE) ORA 16.30

  Akomodim ne hotel 1 nate 7000 lek Akomodim ne hotel 2 nete 99 EUR FJETJA NE CADRA CAMPING 3 DITOR 7000 lek   FJETJA NE CADRA CAMPING 2 DITOR 5000 lek   Nisja 2 ditor e shtune:  31 Gusht; 7, 14, 21, 28 Shtator Nisja 2 ditor e merkure: 28 Gusht; 4, 11, 18, 25 Shtator Nisja… Read More THETH NISJE CDO E MERKURE & E SHTUNE ORA 6.00 ALL INCLUDED 2 DITOR 6800 LEK & TUR 3 DITOR 99 EUR ( 2NETE&3DITE) ORA 16.30

TUR 2 DITOR, Tur i momentit

MEDJUGORJE – MOSTAR – UJVARA KRAVICA 60 €. Nisja cdo te shtune

Datat:  DHJETOR: 24, 28; JANAR: 1, 4, 11, 18, 25; SHKURT: 1, 8, 15, 22, 29   PROGRAMI: DITA 1: VIZITE NE PODGORICE – MOSTAR – MEDJUGORE Nisja ne oren 5:00 prane Liceut Artistik Jordan Misja rr.Elbasanit. Pas kalimit te pikes kufitare te Hanit Hotit vazhdim i udhetimit ne territorin e Malit te Zi ku… Read More MEDJUGORJE – MOSTAR – UJVARA KRAVICA 60 €. Nisja cdo te shtune

Bore Mal i Zi, TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Tur i momentit

Kolashin 2 dite: €45; Kolashin 3 dite: €89

  Datat e nisjeve: Kolashin 2 dite: 2-3, 3-4, 4-5 11-12; 18-19, 25-26  €45 Kolashin 3 dite: 2-4, 3-5, 10-12; 17-19; 24-26 Janar €89   Programi 2 ditor: 45 eur Dita I. Ora 07.00 nisja nga Tirana ne Oren 7.00 prane Liceut Artistik Jordan Misja Rr. Elbasanit per ne Podgorice. Ndalesa e tek Restaurant Ujvara Niagara,… Read More Kolashin 2 dite: €45; Kolashin 3 dite: €89

Bore Kosove, TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Tur i momentit

Rugova SKI & RELAX, EXPLORE, MANASTIRI DECANIT, BOGE, RUGOVE, UJEVARA E LUMIT DRIN, HOTEL 4**** HB. Ture 2 dhe 3 ditor

  Datat 2 ditor:   JANAR: 1, 4, 11, 18, 25; SHKURT: 1, 8, 15, 22, 29 Datat 3 ditor: 3-5 Janar   Akomodimi ne hotel MAGRA AUSTRIA BOGE 4*; DUKAGJINI 5 * PEJE, Akomodimi ne vila 2 dite 45€; 3 dite 80€ Hoteli disponon pishine, Jakuzzi, Sauna, Hamam, Palester   PROGRAMI Dita 1: Nisja behet tek… Read More Rugova SKI & RELAX, EXPLORE, MANASTIRI DECANIT, BOGE, RUGOVE, UJEVARA E LUMIT DRIN, HOTEL 4**** HB. Ture 2 dhe 3 ditor

Bore Maqedoni, TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Tur i momentit

SKI NE MAVROVE TUR 2 DITOR NGA 39 EUR, CDO WEEKEND & TUR 3 DITOR NGA 69 EUR

  SKI & RELAX NE MAVROVE TURE 2 & 3 DITORE TUR 2 DITOR 39 EUR HOTEL 3*; 3 dite 69€ Turi 2 ditor HOTELMIRAGE 4* 50 EUR; 3 dite 99€ Turi 2 ditor HOTEL IZGREV 5* 55 EUR; 3 dite 99€   PROGRAMI 2 DITOR. 2,4,11, 18, 25 Janar;  Dita I. Ora 07.00 nisja… Read More SKI NE MAVROVE TUR 2 DITOR NGA 39 EUR, CDO WEEKEND & TUR 3 DITOR NGA 69 EUR

Bore Mal i Zi, TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Tur i momentit

SKI NE ZHABLJAK 3 dite nga 99 Euro; 3, 10, 17, 24, 31 Janar; 2 dite 60 euro, JANAR 18-19; 25-26

  PROGRAMI 3 DITOR   ►DITA 1 Nisja ne 16.00 prane Liceut Artistik “jordan Misja” Rr. Elbasanit. Kalimi I kufirit ne piken Doganore te Hanit te Hotit, Ndalese e shkurter ne Podgorice. Vazhdojme udhetimin drejt qytetit te Zhabljakut. Mberritja ne hotel dhe akomodimi. Darka ne hotel me prodhime tradicionale te qytezes se Zhabljakut. ► DITA… Read More SKI NE ZHABLJAK 3 dite nga 99 Euro; 3, 10, 17, 24, 31 Janar; 2 dite 60 euro, JANAR 18-19; 25-26

Bore Maqedoni, TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Tur i momentit

️SKI NE POPOVA SAPKA, KODRA E DIELLIT HOTEL SCARDUS 4**** HB 2 dite 59 EUR; & 3 dite 109 EUR

  Datat 2 ditor:  DHJETOR: 24, 28; JANAR: 1, 4, 11, 18, 25; SHKURT: 1, 8, 15, 22, 29 Datat 3 ditor:  DHJETOR: 23, 27; JANAR: 1, 3, 10, 17, 24, 31; SHKURT: 7, 14, 21, 28 PROGRAMI Nisja ne oren 15.30 nga Tirana. Ndalese gjate rruges per kafe. Kalimi i pikes doganarore ne Qafe… Read More ️SKI NE POPOVA SAPKA, KODRA E DIELLIT HOTEL SCARDUS 4**** HB 2 dite 59 EUR; & 3 dite 109 EUR

Bore Shqiperi, TUR 2 DITOR, Tur i momentit

WEEKEND ME BORE NE VOSKOPOJE & DARDHE 6900 LEK ( 1 nate&2 dite)

Datat e nisjeve: ►  21, 24 (Krishtlindjet), 28 DHJETOR; 2 JANAR, 3, 4, 11, 18, 25, PROGRAMI Dita 1: NISJA BEHET TEK LICEU ARTISTIK, RR. ELBASANIT NE OREN 7:00 NE MENGJES. NDALESA E PARE DO BEHET NE NJE NGA BAR RESTAURANTET PAS DALJES NGA QYTETI I LIBRAZHDIT.VAZHDOJME RRUGETIMIN TONE DREJT VOSKOPOJES. MBERRITJA NE VOSKOPOJE RRETH… Read More WEEKEND ME BORE NE VOSKOPOJE & DARDHE 6900 LEK ( 1 nate&2 dite)

Bore Maqedoni, TUR 2 DITOR, Tur i momentit

SKI & RELAX MANASTIR (BITOLA) HOTEL 4☆☆☆☆ (SPA LUX) JANAR (1 NATE & 2 DITE) 55 €; DATAT: 11, 18, 25 Janar

Datat e nisjes: 3, 4, 11, 18, 25 Janar DITA 1 Nisja ne mengjes 7.00 prane Liceut Artistik “Jordan Misja” Rr. Elbasanit. Ndalese e shkurter per kafe ke Klubi i Gjuetareve. Kalimi i pikes kufitare te Qafe Thanes. Me pas pushime te shkurtra ne Struge, Oher (vizite e Struges dhe e Ohrit). Nisemi drejt Manastirit.… Read More SKI & RELAX MANASTIR (BITOLA) HOTEL 4☆☆☆☆ (SPA LUX) JANAR (1 NATE & 2 DITE) 55 €; DATAT: 11, 18, 25 Janar

Bore Maqedoni, TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Tur i momentit

FUNDJAVE LUX IZGREV AQUAPARK & SPA RELAX NE STRUGE DHE SKI NE MAVROVE 2 dite 55EUR & 3 dite 99 EUR

PROGRAMI TURIT 2 DITOR: Dita e pare: Nisja nga Tirana ne oren 07:00. Ndalese gjate rruges per te konsumuar mengjesin. Pas kalimit te kufirit ndalese ne Shen Naum ku do te vizitojme Manastirin e Shen Naumit. Nisemi drejt qytetit te Ohrit,ku do te vizitojme Ohrin, pazarin , kalane e qytetit. Akomodimi ne Hotel Izgrev 5* ne… Read More FUNDJAVE LUX IZGREV AQUAPARK & SPA RELAX NE STRUGE DHE SKI NE MAVROVE 2 dite 55EUR & 3 dite 99 EUR

TUR 2 DITOR, Tur inaktiv

PLAZH & SHKUMAPARTY ULQIN – ‪SHENSTEFAN‬ – ‪‎PLOCE BUDVA 49 EUR (CDO FUNDJAVE)

Datat: 27-28, 31- 1 Gusht, 3-4 Gusht, 7-8, 10-11, 11-12, 14-15, 17-18, 21-22, 24-25, 28-29, 31-1 Shtator 4-5 Shtator 7-8, 11-12, 14-15, 18-19, 21-22, 25-26, 28-29 5-6 Tetor   Vizitohet : Ulqin Shen Stefan Budva Ploce PROGRAMI Dita 1: Ora 06.00 nisja nga Tirana per ne Malin e Zi. Pas perfundimit te procedurave doganore ne… Read More PLAZH & SHKUMAPARTY ULQIN – ‪SHENSTEFAN‬ – ‪‎PLOCE BUDVA 49 EUR (CDO FUNDJAVE)

TUR 2 DITOR, Tur i momentit

JANINE METEORA KOSTUR (2 DITE&1 NATE) 50 EUR Datat e nisjes: JANAR:  11, 18, 25; SHKURT: 1, 8, 15, 22, 29

Datat e nisjes:  4, 11, 18, 25; SHKURT: 1, 8, 15, 22, 29   DITA 1: Nisja nga Tirana ne 05:00 te mengjesit, me ndalesa te shkurtera rruges drejt Janines. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavisë drejt Janinës. Mberritja ne Janine. Vizite e qytetit me monumentet kryesore: Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret, Sinagoga dhe Xhamitë e… Read More JANINE METEORA KOSTUR (2 DITE&1 NATE) 50 EUR Datat e nisjes: JANAR:  11, 18, 25; SHKURT: 1, 8, 15, 22, 29

TUR 2 DITOR, Tur inaktiv

LIQENI MATKA 55 EUR NISJE CDO E SHTUNE TUSHEMISHT SHEN NAUM OHER TETOVE LIQENI MATKA SHKUP STRUGE; 2 Dite; Nisja: 23, 28, 30 Nentor

  Dita 1. Nisja ne mengjes ke Liceu Artistik “Jordan Misja” Rr. Elbasanit ne oren 6:00 drejt Maqedonise. Gjate rruges ndalesa per kafe, ndalese ne Tushemisht. Kalimi i kufirit ne piken kufitare te Tushemishtit. Ndalese ke manastiri i Shen Naumit, me pas vazhdojme drejt Ohrit. Vizite E qytetit dhe e kalase. Dreka e lire buze… Read More LIQENI MATKA 55 EUR NISJE CDO E SHTUNE TUSHEMISHT SHEN NAUM OHER TETOVE LIQENI MATKA SHKUP STRUGE; 2 Dite; Nisja: 23, 28, 30 Nentor

TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Tur inaktiv

All Inclusive në Budva, 2 Ditë €39, 3 Ditë €78.

Weekend All Inclusive në Budva, 2 Ditë €39, 3 Ditë €78, . Çmimi përfshin: Fjetjen 1 natë ose 2 netë në Hotel Iberostar Bellevue 4* në All Inclusive, (Mëngjesi, Dreka, Darka, Pijet, Pishina të përfshira) Shtesa €15 dhe €20 për Vajtje – Ardhje me Autobus. Këto çmime janë të vlefshëm vetëm për Rezervime deri më… Read More All Inclusive në Budva, 2 Ditë €39, 3 Ditë €78.

TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Tur inaktiv

FRESKI & RELAX NE BJESHKET E BUKURA TE LEPUSHES, KELMENDIT, PLAVES DHE GUCISE TUR 2 DITOR 55 EUR & TUR 3 DITOR 79 EUR ( 2NETE&3DITE) ORA 16.30

  3 ditor datat e nisjes: 2 ditor datat e nisjes:   9, 16, 23, 28, 30 Nentor   PROGRAMI: Dita 1: Nisja behet ne oren 06:00 nga Tirana tek Liceu Artistik “Jordan Misja” Rr. Elbasanit. Ne Shkoder do te bejme nje ndalese te shkurter per kafe dhe me pas do te nisemi per ne Tamare.… Read More FRESKI & RELAX NE BJESHKET E BUKURA TE LEPUSHES, KELMENDIT, PLAVES DHE GUCISE TUR 2 DITOR 55 EUR & TUR 3 DITOR 79 EUR ( 2NETE&3DITE) ORA 16.30

TUR 2 DITOR, Tur i momentit

Krishtlindjet & Weekend ne Malin e Zi duke filluar me 39€ . ULQIN SHENSTEFAN BUDVA KOTORR (1NATE& 2 DITE)

Datat e Nisjeve: Datat 2 ditor: JANAR:  2, 4, 11, 18, 25; SHKURT: 1, 8, 15, 22, 29   39 €/p Akomodim në Hotel 3 * Ulqin ose Budva 3* 45 €/p Akomodim në Hotel 4 * 55 €/p Akomodim në Hotel 4 * Budva Hotel Bracera 4* LUX+SPA; Vizitohet : Ulqin Shen Stefan, Kotorr,… Read More Krishtlindjet & Weekend ne Malin e Zi duke filluar me 39€ . ULQIN SHENSTEFAN BUDVA KOTORR (1NATE& 2 DITE)

TUR 2 DITOR, Tur inaktiv

WEEKEND MANASTIRI DECANIT BOGE RUGOVE UJEVARA E LUMIT DRIN HOTEL 4**** HB 60 EUR. Datat Nentor: Krishtlindjet 24 Dhjetor

  PROGRAMI Dita 1: Nisja behet tek Liceu Artistik “Jordan Misja” Rr. Elbasanit, ne oren 7:00 ne mengjes. Ndalesa e pare do behet ne nje nga Restaurantet ne Kukes prane grykderdhjes te lumit Drin dhe me pas do vazhdojme rrugen e Kombit. Gjate rruges do bejme dhe nje ndalese te shkurter ne qytetin e Pejes… Read More WEEKEND MANASTIRI DECANIT BOGE RUGOVE UJEVARA E LUMIT DRIN HOTEL 4**** HB 60 EUR. Datat Nentor: Krishtlindjet 24 Dhjetor

Bore Kosove, TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Tur i momentit

SKI & RELAX NE MALETESHARRIT PREVALLE-BREZOVICE -PRIZREN. 2 Dite €55, 3 dite 99€ (hotel Sharri SPA)

[huge_it_slider id=”2 “   Vizitohen: Brezovice – Prevalle – Prizren Data e Udhetimit 2 ditor: ► Janar 18-19; 25-26 Data e Udhetimit 3 ditor: ► Janar 17-19; 24-26 1. Akomodimi ne hotel Sharri SPA 2 dite 69€ / 3dite 120€ 2. Akomodimi ne vila ne Brezovice 2 dite 59€/ 3 dite 99€; 3. Akomodimi ne… Read More SKI & RELAX NE MALETESHARRIT PREVALLE-BREZOVICE -PRIZREN. 2 Dite €55, 3 dite 99€ (hotel Sharri SPA)