Udhetim aktiv

Vjeshtë në Hong Kong dhe Macau, 8 Ditë €1299, Nisja më 25 Nëntor

  Vizitohet: Hong Kong dhe Maccau. Fjetje: 4 netë në Hong Kong dhe 1 natë në Macau. Fluturimi Tiranë – Fnakfurt – Hong Kong – Tiranë, me Lufthansa. Mëngjeset në Hotele, Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit. Kine Dita e Parë, 25 Nëntor 2019: Udhëtimi me avion për në Hong Kong.… Read More Vjeshtë në Hong Kong dhe Macau, 8 Ditë €1299, Nisja më 25 Nëntor

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Zyrih dhe Bazel, 4 Ditë €359, Nisja më 28 Nëntor

Vizitohen: Zyrih, Lucernë, Bernë, Bazel, Lozanë. Fjetje në Zyrih 2 netë dhe 1 natë në Bazel. Fluturimi me avion Prishtinë – Bazel – Prishtinë. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë – Aeroporti i Prishtinës, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet Zvicer Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Aeroportin e Prishtinës. Fluturimi me avion për në… Read More Vjeshtë në Zyrih dhe Bazel, 4 Ditë €359, Nisja më 28 Nëntor

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Mynih dhe Bazel, 5 Ditë €399, Nisja më 27 Nëntor.

  Vizitohet: Bazel, Zyrih, Hohenschwangau, Mynih. Fjetje 1 natë në Bazel dhe 3 netë në Mynih. Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Tiranë – Mynih – Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit   Gjermani Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë – Mynih. Nisja më 10.00 – Mbrritje më 12.00. Nisja për… Read More Vjeshtë në Mynih dhe Bazel, 5 Ditë €399, Nisja më 27 Nëntor.

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Paris, 5 Ditë €499, Nisja më 24 Nëntor, 5 Ditë €539, Nisja më 28 Nëntor

  Vizitohet: Paris. Fjetje 4 Netë në Paris. Mëngjeset në Hotel. Fluturimi Direkt me avion Tiranë – Paris – Tiranë ose Direkt me avion Tiranë – Paris dhe Paris Shkup. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit   France Programi për Nisje më 24 Nëntor Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë… Read More Vjeshtë në Paris, 5 Ditë €499, Nisja më 24 Nëntor, 5 Ditë €539, Nisja më 28 Nëntor

Udhetim aktiv

Udhëtim në Vjenë dhe Budapest, 4 Ditë €289, Nisja më 5, 24 Dhjetor

  Vizitohet: Vjenë dhe Budapest. Fjetje 1 natë në Vjenë dhe 2 netë në Budapest. Fluturimi direkt: Ohër – Vjenë dhe Budapest – Tiranë. Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit   Hungari PROGRAMI B Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë – Budapest. Nisja më 15:00 – Mbrritje në Budapest… Read More Udhëtim në Vjenë dhe Budapest, 4 Ditë €289, Nisja më 5, 24 Dhjetor

Udhetim aktiv

Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €79, Nisja më 11, 18, 25 Tetor, 1, 8, 15, 22, 28, 29 Nëntor.

Vizitohet: Korfuz. Nisja më 20, 27 Shtator, 4, 11 Tetor – €79 Telemachos 2* Superior, All Inclusive. – €119 Messonghi 3* Superior, All Inclusive. Fjetje 2 netë në All Inclusive. (Mëngjesi, Dreka, Darka, Pijet të përfshira), Vajtje – Ardhje me Autobus dhe Traget.   Greqi Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të nje nate më… Read More Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €79, Nisja më 11, 18, 25 Tetor, 1, 8, 15, 22, 28, 29 Nëntor.

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Ulqin, 3 Ditë €89, Nisja më 28, 29 Nëntor; 7, 24 Dhjetor.

Vjeshtë në Ulqin, 3 Ditë €89, Nisja më 28, 29 Nëntor. Fjetje 2 Netë në Hotel Holiday Village 4*S në Ulqin, – All Inclusive ( Mëngjese – Dreka – Darka dhe Pije pa kufizim gjatë gjithë qëndrimit) – Festim me DJ dhe Pije të përfshira. – Pishinë e Brendshme me Ngrohje. Shtesa për Vajtje-Ardhje me… Read More Vjeshtë në Ulqin, 3 Ditë €89, Nisja më 28, 29 Nëntor; 7, 24 Dhjetor.

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Selanik dhe Meteora, 2 Ditë €49, Nisje më 9, 16, 23, 28, 29, 30 Nëntor.

  Vizitohen: Kostur, Selanik, Katerini, Meteora dhe Janinë. Fjetje 1 natë dhe Mëngjes në Hotel Litohoro 4* në Riviera Olimpike. Udhëtimi vajtje ardhje me autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.   Greqi Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 3.00 drejt Selanikut, Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kapshticës. Vizitëe shkurtër… Read More Vjeshtë në Selanik dhe Meteora, 2 Ditë €49, Nisje më 9, 16, 23, 28, 29, 30 Nëntor.

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Romë dhe Firence, 5 Ditë €259, Nisja më 27 Nëntor

  Vizitohet: Romë, Firence. Fjetje: 2 netë në Traget dhe 2 netë në Hotel. Vajtje – Ardhje me Traget dhe Autobus. Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet, Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.   Itali Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobus për në Durrës. Nisja me traget nga Durrësi në orën 22.00. Sistemimi dhe Fjetje në Traget. Dita… Read More Vjeshtë në Romë dhe Firence, 5 Ditë €259, Nisja më 27 Nëntor

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Barcelonë, 7 Ditë €329, Nisja më 3, 25 Nëntor.

  Vizitohen: Barcelonë, Montserrat, Nisë, Monte Carlo, Kanë, Marsejë, Milano. Fjetje Fjetje 2 netë në Barcelonë, 1 natë në Rijeka, 1 natë në Nisë, 1 natë në Marsejë dhe 1 natë në Trieste. Udhëtimi me autobus Tiranë – Rijeka – Nisë – Barcelonë – Milano – Tiranë. Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit   Spanje Dita e… Read More Vjeshtë në Barcelonë, 7 Ditë €329, Nisja më 3, 25 Nëntor.

TUR 3 DITOR, Tur i momentit, Udhetim aktiv

Sarajevë, 3 Ditë €89, Nisje më 1, 28, 29 Nëntor.

  Vizitohet: Sarajeva, Mostar, Medjugorje. Fjetje: 2 netë në Sarajevë. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.   Bosnja – Hercegovina Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Malit të Zi. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Kalimi nga Nikshiq për në Mostar, ku vizitohen: Ura e Mostarit,… Read More Sarajevë, 3 Ditë €89, Nisje më 1, 28, 29 Nëntor.

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Amsterdam, 4 Ditë 399, Nisja më 29 Nëntor

  Vizitohen: Amsterdam, Ljubljanë, Salsburg, Mynih, Hagë, Rotterdam, Pragë, Budapest, Beograd. Fjetje 3 netë në Amsterdam, 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih. 1 natë në Pragë dhe 1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus Tiranë – Ljubljanë – Mynih – Amsterdam – Pragë – Budapest – Beograd – Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me… Read More Vjeshtë në Amsterdam, 4 Ditë 399, Nisja më 29 Nëntor

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Amsterdam, 5 Ditë €519, Nisja më 25 Nëntor.

  Vizitohen: Amsterdam, Bruksel, Bruges, Utrecht, Hagë dhe Rotterdam. Fjetje 3 netë në Amsterdam dhe 1 natë në Bruksel. Fluturimi me avion direkt Tiranë – Amsterdam. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit   Hollande Dita e Parë: Fluturimi direkt për në Amsterdam. Nisja në… Read More Vjeshtë në Amsterdam, 5 Ditë €519, Nisja më 25 Nëntor.

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Izrael, 5 Ditë €599, Nisje më 26 dhe 27 Nëntor.

  Vizitohen: Tel Aviv, Bethlehem, Jerusalem, Nazareth, Haifa. Fjetje: 2 Netë në Bethlehem, 1 natë në Nazareth dhe 1 natë në Tel Aviv. Fluturimi Vajtje – Ardhje me Avion, Tiranë – Tel Aviv nëpërmjet Stambollit, Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Mëngjeze dhe Darkat sipas programit. Shoqërues Shqiptar dhe Guidë vendase gjatë udhëtimit.   Izrael Dita… Read More Vjeshtë në Izrael, 5 Ditë €599, Nisje më 26 dhe 27 Nëntor.

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Bregdetin Dalmat, 4 Ditë €119, Nisja më 28 Nëntor

Vizitohet: Dubrovnik, Shibenik, Zadar, Split, Parku Krka, Budva, Kotorr. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 Netë në Dubrovnik dhe 1 Natë në Zadar. Udhëtimi me Autobus dhe Shoqërues gjatë Udhëtimit.   Kroaci Dita e Parë: Nisja në oren 04:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres… Read More Vjeshtë në Bregdetin Dalmat, 4 Ditë €119, Nisja më 28 Nëntor

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Pragë, 5 Ditë €399. Nisja 26 Nentor

  Vizitohen: Pragë, Bratisllavë dhe Budapest. Fjetje në Pragë 2 netë dhe 2 netë në Budapest. Fluturimi me avion Tiranë – Budapest – Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.     PROGRAMI  Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë – Budapest. Nisja më 15:00 – Mbrritje në Budapest më 16:25. Nisja… Read More Vjeshtë në Pragë, 5 Ditë €399. Nisja 26 Nentor

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Stamboll, Hotel 4*, 3 Ditë €199, Nisja më 31 Tetor, 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29, 30 Nëntor

  Vajtje në Mëngjes heret, Kthimi në Mbrëmje vonë. Vizitë: Stamboll Fjetje: 2 netë në Stamboll. Fluturimi direkt me avion Tiranë – Stamboll – Tiranë. Shëtitje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit   Turqi Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit.… Read More Vjeshtë në Stamboll, Hotel 4*, 3 Ditë €199, Nisja më 31 Tetor, 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29, 30 Nëntor

Udhetim aktiv

Stamboll, 4 Ditë/ 2 Netë €79, 4 Ditë/ 3 Netë €99. Nisja çdo të Enjte

  Vizitohet: Stamboll dhe Selanik. Fjetje: 2 netë në Stamboll. – Hotel 3* dhe 4* – €79 – Hotel 5* – €89 Nisja më 28 Nëntor. Fjetje: 3 netë në Stamboll. – Hotel 3* dhe 4* – €99 – Hotel 5* – €114 Nisja më 7, 14, 28 Nëntor. Vajtje – Ardhje me Autobus, Mëngjeset,… Read More Stamboll, 4 Ditë/ 2 Netë €79, 4 Ditë/ 3 Netë €99. Nisja çdo të Enjte

Udhetim aktiv

Udhëtim në Stamboll, Hotel 4*, 4 Ditë €249. Nisja më çdo të Enjte dhe të Premte: Shtator – Nëntor.

  Vizitë: Stamboll Fjetje: 3 netë në Stamboll. Fluturimi direkt me avion Tiranë – Stamboll – Tiranë. Shëtitje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit. Turqi Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 16.05. Mbërritja në… Read More Udhëtim në Stamboll, Hotel 4*, 4 Ditë €249. Nisja më çdo të Enjte dhe të Premte: Shtator – Nëntor.

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Bukuresht, 4 Ditë €149, Nisje më 31 Tetor, 28 Nëntor.

  Vizitohet: Bukuresht dhe Sofje. Fjetje, Mëngjese për 3 netë qëndrimi në Hotel. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.   Rumani Dita e Parë. Nisja nga Tirana me autobuz në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Shkup dhe pushim per dreke. Nisja nga Shkupi në… Read More Vjeshtë në Bukuresht, 4 Ditë €149, Nisje më 31 Tetor, 28 Nëntor.

Udhetim aktiv

Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 27 Nëntor.

  Vizitohen: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë, Fjetje 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest, 1 natë në Split dhe 1 natë në Beograd, Vajtje Ardhe me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.   Austri Dita e Parë: Nisja në oren 04:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore… Read More Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 27 Nëntor.

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Berlin. 5 Ditë €379, Nisja më 27 Nëntor

  Vizitohet: Berlin, Dresden, Leipzig. Fjetje 3 netë në Hotel në Berlin dhe 1 natë në Dresden. Fluturimi me avion Prishtinë – Berlin – Prishtinë. Transferimi me autobus në Aeroportin e Prishtinës. Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit   Gjermani   PROGRAMI UDHETIMIT 5 DITE/ 4 NETE Dita e Parë: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin… Read More Vjeshtë në Berlin. 5 Ditë €379, Nisja më 27 Nëntor

Udhetim aktiv

Beograd, 3 Ditë €89, Nisje më 1, 28, 29 Nëntor.

Vizitohet Beograd. Fjetje dhe Mëngjese për 2 netë qëndrimi në Hotel. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit   Serbi Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe drekë. Mbërritja në Shkup. Gjatë mesditës do të vizitohet kryeqyteti i Maqedonisë dhe… Read More Beograd, 3 Ditë €89, Nisje më 1, 28, 29 Nëntor.

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Paris, 4 Ditë €499, Nisja më 31 Tetor

Vizitohen: Paris. Fjetje 3 Netë në Paris. Fluturimi me avion direkt Tiranë – Paris. Shëtitje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.   France Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë – Paris. Nisja në orën 10:35. Mbrritja në Paris në 13:25. Pasdite, Shëtitje e lirë në Sacre Coer dhe Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe… Read More Vjeshtë në Paris, 4 Ditë €499, Nisja më 31 Tetor

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Dubai, 5 Ditë €599. Nisja më 28 Nentor

Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi. Fjetje 4 netë në Hotel në Dubai. Fluturimi direkt Vajtje – Ardhje me Avion direkt Shkup – Dubai – Shkup. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë – Aeroporti i Shkupit, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit   Emiratet Arabe Dita e Parë: Nisja me Autobus nga Tirana… Read More Vjeshtë në Dubai, 5 Ditë €599. Nisja më 28 Nentor

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Vjenë, 4 Ditë €329, Nisja më 28 Nëntor

Vizitohet: Vjenë dhe Budapest. Fjetje 2 netë në Vjenë dhe 1 në Budapest. Fluturimi me avion Tiranë – Budapest – Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit   Austri Dita e Parë: Nisja me Autobus për në Ohër. Fluturimi Direkt Ohër – Vjenë. Nisja më 08:15 – Mbrritje në Vjenë më 09:50.… Read More Vjeshtë në Vjenë, 4 Ditë €329, Nisja më 28 Nëntor

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €999, Nisja më 25 Nëntor

Vizitohen: Bangkok dhe Pattaya. Fjetje dhe Mengjeset në Hotele 5* 3 Netë në Bangkok dhe 2 Netë në Pattaya. Shëtitje dhe Transferta me Autobus, Fluturimi Shkup – Bangkok nëpërmjet Doha, me Qatar Airways.. Guidë Shqiptare dhe Tajlandeze gjatë gjithë Udhëtimit. Transferta me Autobus për në Shkup   Tajlande Dita e Parë: Nisja me Autobus nga Tirana… Read More Vjeshtë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €999, Nisja më 25 Nëntor

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 28 Nëntor

  Vizitohet: Barcelonë. Fjetje 3 Netë në Hotel në Barcelonë, Mëngjeset në Hotel. Fluturimi direkt Vajtje – Ardhje me Avion direkt Shkup – Barcelonë – Shkup, Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë – Aeroporti i Shkupit, Transfertat dhe Shëtitjet, Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit   Spanje Dita e Parë: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e… Read More Vjeshtë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 28 Nëntor

Udhetim aktiv

Vjeshtë në Amsterdam, 4 Ditë 439, Nisja më 29 Nëntor

Vizitohen: Amsterdam, Hagë dhe Rotterdam në Hollandë. Fjetje 3 netë në Amsterdam. Fluturimi me avion direkt Tiranë – Amsterdam. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit   Hollande Dita e Parë : Fluturimi direkt për në Amsterdam. Nisja në orën 20:30. Mbrritja në Amsterdam në orën 23:20. Transferimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në… Read More Vjeshtë në Amsterdam, 4 Ditë 439, Nisja më 29 Nëntor

Udhetim aktiv

Stamboll, Selanik dhe Sofje, 5 Ditë €129, Nisja më 27 Nëntor

Vizitohen: Stamboll, Selanik, Sofje. Fjetje: 2 netë në Stamboll, 1 natë në Selanik dhe 1 natë në Sofje. Vajtje – Ardhje me Autobus, Mëngjeset, Transfertat dhe Shëtitjet, Shoqërues Shqiptar   Turqi Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 5.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në… Read More Stamboll, Selanik dhe Sofje, 5 Ditë €129, Nisja më 27 Nëntor

Udhetim aktiv

Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 28 Tetor, 25 Nëntor.

  Vizitohen: Paris, Zadar, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano. Fjetje 2 netë në Paris, 1 natë në Bourg en Bresse, 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih dhe 1 natë në Trieste. Udhëtimi me autobus Tiranë – Ljubljanë – Mynih – Paris – Milano – Trieste – Tiranë. Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.   France… Read More Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 28 Tetor, 25 Nëntor.