TUR 3 DITOR

PARKU KRKA – SPLIT – ZADAR – DUBROVNIK 3 DITE €119. Data e nisjes: 6-8 Mars

  Data e nisjes: 6-8 Mars PARKU NATYROR KRKA – SPLIT – ZADAR – TROGIR – DUBROVNIK ►Dita e Parë: Tirane – Dubrovnik  – Trogir Nisja nga Tirana në orën 04:00 të mëngjesit (Nisja nga Durresi ne oren 03:20) Pas kalimit të pikës kufitare të Muriqanit vazhdojmë udhëtim nëpër rivieren e Malit të Zi pa… Read More PARKU KRKA – SPLIT – ZADAR – DUBROVNIK 3 DITE €119. Data e nisjes: 6-8 Mars

TUR 3 DITOR

Festat e Marsit ne Sofje, 3 Ditë €97, Nisje cdo te premte.

  Datat e nisjes: Nisje më: 7 & 14 MARS   Vizitohet Sofje. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 netë qëndrimi. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit   Bullgari Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobuz në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Mbrritja në… Read More Festat e Marsit ne Sofje, 3 Ditë €97, Nisje cdo te premte.

TUR 2 DITOR, Tur i momentit

JANINE METEORA KOSTUR (2 DITE&1 NATE) 65 EUR

Cdo fundjave   DITA 1: Nisja nga Tirana ne 05:00 te mengjesit, me ndalesa te shkurtera rruges drejt Janines. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavisë drejt Janinës. Mberritja ne Janine. Vizite e qytetit me monumentet kryesore: Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret, Sinagoga dhe Xhamitë e vjetra. Dreka e lire ne Janinë dhe vazhdojme udhetimin per ne… Read More JANINE METEORA KOSTUR (2 DITE&1 NATE) 65 EUR

TUR 2 DITOR

FESTAT E MARSIT ne Malin e Zi duke filluar me 39. ULQIN SHENSTEFAN BUDVA KOTORR (1NATE& 2 DITE)

Datat e Nisjeve: Datat 2 ditor: Mars 7, 8, 14,21, 28   39 €/p Akomodim në Hotel 3 * Ulqin ose Budva 3* 45 €/p Akomodim në Hotel 4 * 55 €/p Akomodim në Hotel 4 * Budva Hotel Bracera 4* LUX+SPA; Vizitohet : Ulqin Shen Stefan, Kotorr, Budva; Perast Dita 1: Nisja nga Tirana… Read More FESTAT E MARSIT ne Malin e Zi duke filluar me 39. ULQIN SHENSTEFAN BUDVA KOTORR (1NATE& 2 DITE)