Udhetim aktiv

Sofje dhe Selanik, 4 Ditë €129, Nisje më 22 Dhjetor.

  Vizitohen: Sofje dhe Selanik. Fjetje 2 netë në Sofje dhe 1 natë në Selanik. Udhëtimi me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar   Bullgari Dita e parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Sofje. Sistemimi në Hotel. Darka në Hotel. Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë… Read More Sofje dhe Selanik, 4 Ditë €129, Nisje më 22 Dhjetor.

Udhetim aktiv

Krishtlindjet në Sarajevë dhe Beograd, 4 Ditë €129. Nisja më 22 Dhjetor

  Vizitohet: Sarajeva, Mostar, Medjugorje, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 1 natë në Sarajevë dhe 2 netë Beograd. Udhëtimi dhe Shëtitjet me Autobus. Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit   Serbi Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Malit të Zi. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Kalimi nga Nikshiq për në Medjugorje. Vizitë e Katedrales… Read More Krishtlindjet në Sarajevë dhe Beograd, 4 Ditë €129. Nisja më 22 Dhjetor

Udhetim aktiv

Krishtlindjet në Vjenë dhe Budapest, 4 Ditë €339, Nisja më 24 Dhjetor

  Vizitohet: Vjenë dhe Budapest. Fjetje 1 natë në Vjenë dhe 2 netë në Budapest. Fluturimi direkt: Ohër – Vjenë dhe Budapest – Tiranë. Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit   Hungari Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë – Budapest. Nisja më 15:00 – Mbrritje në Budapest më 16:25.… Read More Krishtlindjet në Vjenë dhe Budapest, 4 Ditë €339, Nisja më 24 Dhjetor

TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Tur i momentit

Vjeshte ne Struge Oher. Hotel 4*: 2 Ditë 39€ & 3 dite 60€; Hotel Izgrev 5*: 55 EUR 2 dite & 95EUR 3 dite. CDO WEEKEND

Datat:  DHJETOR: 14-15; 21-22; 24-25; 28-29 Hotel 4* 2 Ditë 39€ / 3 dite 60 € Hotel Izgrev 5* 2 Dite 55€ / 3 dite 95€     Tirane – Struge – Oher -Shen Naum – Tushemisht – Drilon- Pogradec-Tirane Programi: Dita e parë: Nisja nga Tirana ne oren 07:00 Liceu Artistik, Rr. Elbasanit. Ndalese per kafe dhe pak pushim… Read More Vjeshte ne Struge Oher. Hotel 4*: 2 Ditë 39€ & 3 dite 60€; Hotel Izgrev 5*: 55 EUR 2 dite & 95EUR 3 dite. CDO WEEKEND

TUR 3 DITOR, Tur i momentit, Udhetim aktiv

Sarajevë, 3 Ditë €99, Nisja Krishtlindjet: 24 Dhjetor

  Vizitohet: Sarajeva, Mostar, Medjugorje. Fjetje: 2 netë në Sarajevë. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.   Bosnja – Hercegovina Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Malit të Zi. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Kalimi nga Nikshiq për në Mostar, ku vizitohen: Ura e Mostarit,… Read More Sarajevë, 3 Ditë €99, Nisja Krishtlindjet: 24 Dhjetor

TUR 3 DITOR, Tur i momentit

Krishtlindjet në Sofje, 3 Ditë €97, Nisje më 21 &23 & 27 Dhjetor

Vizitohet Sofje. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 netë qëndrimi. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit   Bullgari Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobuz në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Mbrritja në Shkup. Nisja nga Shkupi në drejtim te Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime… Read More Krishtlindjet në Sofje, 3 Ditë €97, Nisje më 21 &23 & 27 Dhjetor

Udhetim aktiv

Krishtlindjet në Pragë, 7 Ditë €239, Nisja më 21 Dhjetor.

  Vizitohen: Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Dubrovnik, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 2 netë në Pragë, 1 natë në Split ose Zadar, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Bratislavë dhe 1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus Tiranë – Split – Zagreb – Vjenë – Pragë – Budapest – Beograd –… Read More Krishtlindjet në Pragë, 7 Ditë €239, Nisja më 21 Dhjetor.

Udhetim aktiv

Krishtlindjet në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €189, Nisja më 21 Dhjetor

  Vizitohen: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë, Fjetje 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest, 1 natë në Split dhe 1 natë në Beograd, Vajtje Ardhe me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.   Austri Dita e Parë: Nisja në oren 04:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore… Read More Krishtlindjet në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €189, Nisja më 21 Dhjetor

Udhetim aktiv

Krishtlindjet në Stamboll, Hotel 4*, 3 Ditë €229, Nisja më 24 Dhjetor

  Vajtje në Mëngjes heret, Kthimi në Mbrëmje vonë. Vizitë: Stamboll Fjetje: 2 netë në Stamboll. Fluturimi direkt me avion Tiranë – Stamboll – Tiranë. Shëtitje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit   Turqi Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit.… Read More Krishtlindjet në Stamboll, Hotel 4*, 3 Ditë €229, Nisja më 24 Dhjetor

TUR 2 DITOR, Tur i momentit

JANINE METEORA KOSTUR (2 DITE&1 NATE) 50 EUR Datat e nisjes: Krishtilndje: 24 Dhjetor

  Datat e nisjes: 25 Maj; 1, 8 , 15, 22, 29 Qershor; 6, 13, 20, 27 Korrik; 10, 17, 24, 31 Gusht; 7, 14, 21, 28 Shtator (per grupe dhe stafe kollektive bejme cmim preferencial)   DITA 1: Nisja nga Tirana ne 05:00 te mengjesit, me ndalesa te shkurtera rruges drejt Janines. Kalimi nga Pika… Read More JANINE METEORA KOSTUR (2 DITE&1 NATE) 50 EUR Datat e nisjes: Krishtilndje: 24 Dhjetor

Udhetim aktiv

Krishtlindjet në Barcelonë, 5 Ditë €399, Nisja më 22 Dhjetor. Shën Valentini në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 13 Shkurt.

    Krishtlindjet në Barcelonë, 5 Ditë €399, Nisja më 22 Dhjetor. Shën Valentini në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 13 Shkurt. Vizitohet: Barcelonë. Fjetje 3 Netë në Hotel në Barcelonë, Mëngjeset në Hotel. Fluturimi direkt Vajtje – Ardhje me Avion direkt Podgoricë – Barcelonë. Transferta vajtje ardhje me Autobus nga Tirana në Podgorcë… Read More Krishtlindjet në Barcelonë, 5 Ditë €399, Nisja më 22 Dhjetor. Shën Valentini në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 13 Shkurt.

Udhetim aktiv

Krishtlindjet Stamboll Selanik Sofje 5 Ditë €129, Nisja më 21 Dhjetor

Vizitohen: Stamboll, Selanik, Sofje. Fjetje: 2 netë në Stamboll, 1 natë në Selanik dhe 1 natë në Sofje. Vajtje – Ardhje me Autobus, Mëngjeset, Transfertat dhe Shëtitjet, Shoqërues Shqiptar   Turqi Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 5.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në… Read More Krishtlindjet Stamboll Selanik Sofje 5 Ditë €129, Nisja më 21 Dhjetor

TUR 2 DITOR, Tur i momentit

WEEKEND MANASTIRI DECANIT BOGE RUGOVE UJEVARA E LUMIT DRIN HOTEL 4**** HB 60 EUR. Datat Nentor: Krishtlindjet 24 Dhjetor

  PROGRAMI Dita 1: Nisja behet tek Liceu Artistik “Jordan Misja” Rr. Elbasanit, ne oren 7:00 ne mengjes. Ndalesa e pare do behet ne nje nga Restaurantet ne Kukes prane grykderdhjes te lumit Drin dhe me pas do vazhdojme rrugen e Kombit. Gjate rruges do bejme dhe nje ndalese te shkurter ne qytetin e Pejes… Read More WEEKEND MANASTIRI DECANIT BOGE RUGOVE UJEVARA E LUMIT DRIN HOTEL 4**** HB 60 EUR. Datat Nentor: Krishtlindjet 24 Dhjetor

TUR 2 DITOR, Tur i momentit

VJESHTE NE MALETESHARRIT PREVALLE-BREZOVICE -PRIZREN. 2 Dite €65, 3 dite 115€

[huge_it_slider id=”2 “   Vizitohen: Brezovice – Prevalle – Prizren Data e Udhetimit: ►  24 Dhjetor ► 24 Dhjetor 1. Akomodimi ne hotel Sharri SPA 2 dite 65€ / 3dite 115€ 2. Akomodimi ne vila ne Brezovice 59€/ 3 dite 89€; 3. Akomodimi ne hotel 3* ne Prevalle 59€ / 3 dite 99€ Programi: ►Dita… Read More VJESHTE NE MALETESHARRIT PREVALLE-BREZOVICE -PRIZREN. 2 Dite €65, 3 dite 115€