KREU

Ofertat e momentit

2 Ditë, Shkup & Matka & Prishtinë – 40€
Korcë, Leskovik, Farmasotira, Përmet – 55€
5 Ditë: Plazh në Sarandë Ksamil / 129€
TUR NJË DITOR NË PARKUN KOMBËTAR DIVJAKË – LAGUNA E KARAVASTASË 1400 lekë
Lepushë – Tamarë 1 ditë 2000 Lekë Datë: 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26 Korrik
DHËRMI- DRYMADES – JALË 5 DITË €169
SARANDË – KSAMIL 5 DITË €155
SARANDË – KSAMIL 3 DITË €69
Dhërmi – Drimadhë – Jalë, 3 ditë €79
KALIMI VALBONE – THETH. Cdo fundjave 119 EUR
KANIONET E OSUMIT 2 DITË 6000 LEKË (45 euro rafting)
VERMOSH – TAMARË – LËPUSHË 2 DITË 7400 LEKË
 

Udhetime jashtë vendit

WEEKEND VOSKOPOJË / PËRMET158 €
PUSHIME NË ANTALYA DHE PAMUKKALE998 €
Plazh All Inclusive në Mal të Zi, 3 Ditë €149, 4 Ditë €214, 5 Ditë €284, 8 Ditë €499
Plazh në Ohër, nga €27, për person, për 1 natë. Plazh në Strugë, nga €15, për person, për 1 natë.
WEEKEND NË BUDVA 3 DITË98 €
Weekend në Selanik dhe Meteora, Plazh në Rivierë Olimpike, 3 Ditë €99, Nisja më 3, 10 Korrik.
Plazh All Inclusive në Ulqin,5 Ditë €264, Nisja më 10 Korrik
All Inclusive, Riviera Olimpike, 4 Ditë nga €184, 5 Ditë nga €232, 8 Ditë nga €378, Nisja më 30 Qershor, 3 Korrik. Transporti i përfshirë
Udhëtim Individual në Stamboll, 3 Ditë nga €150. Udhëtim në Grup në Stamboll, 3 Ditë €239, 4 Ditë €259
UDHËTIM NË STAMBOLL, 4 DITË 518 €
VJESHTË NË BEOGRAD, 3 DITË €89
FRESKI & RELAX NE BJESHKET E BUKURA TE LEPUSHES, KELMENDIT, PLAVES DHE GUCISE TUR 2 DITOR 55 EUR

 

Udhëzues për ju që vizitoni për herë të parë Stambollin