Udhetim inaktiv

Festat e Nëntorit në Mavrovë, 3 Ditë €59, Nisja më 27, 29 Nëntor

 

Maqedoni

Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Mavrovë. Ndalesa dhe vizitë në Strugë. Vazhdimi udhëtimit për në  Mavrovë. Mbrritja në Mavrovë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjes në Hotel. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Shkup, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Kthimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjes në Hotel. Paradite, të lirë. Nisja me autobus për në Ohër, Vizitë e shkurtër në Ohër. Nisja për në Tiranë. Mbrritja.

Hotel Makpetrol 3*
Kujdes, Fëmijët deri në 7 vjeç nuk u ofrohet Krevat. Nëse duan të kenë krevat, duhet të llogariten si Fëmijë mbi 7 vjeç.

Hotel Lodge 3*
Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.
Kujdes, Fëmijët deri në 7 vjeç nuk u ofrohet Krevat. Nëse duan të kenë krevat, duhet të llogariten si Fëmijë mbi 7 vjeç.

Hotel Sport 3*
Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.
Kujdes, Fëmijët deri në 7 vjeç nuk u ofrohet Krevat. Nëse duan të kenë krevat, duhet të llogariten si Fëmijë mbi 7 vjeç.

Hotel Bistra 4*
Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.
Kujdes, Fëmijët deri në 7 vjeç nuk u ofrohet Krevat. Nëse duan të kenë krevat, duhet të llogariten si Fëmijë mbi 7 vjeç.

Hotel Radika 5*
Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Banjo me avull, Xhakuzi dhe Fitnes.
Kujdes, Fëmijët deri në 4 vjeç nuk u ofrohet Krevat. Nëse duan të kenë krevat, duhet të llogariten si Fëmijë mbi 4 vjeç.

Me Shume Detaje: – Hotel Makpetrol 3* – 2 netë – €59 (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë)
– Hotel Lodge 3* – 2 netë – €65 (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë)
– Hotel Sport 3* – 2 netë – €74 (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë)
– Hotel Bistra 4* – 2 netë – €86 (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë)
– Hotel Radika 5* – 2 netë – €116 (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë)Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Udhëtimi është individualOpsionale: Shtesa për Tur dhe Transportin me autobus €20

Festat e Nëntorit në Mavrovë, 3 Ditë €59

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Festat e Nëntorit
nga 27/11/2018 në 29/11/2018
Tarifa »
Hotel Makpetrol 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 59.00
Hotel Lodge 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 65.00
Hotel Sport 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 74.00
Hotel Bistra 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 86.00
Hotel Radika 5* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 116.00
» Festat e Nëntorit
nga 29/11/2018 në 01/12/2018
Tarifa »
Hotel Makpetrol 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 59.00
Hotel Lodge 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 65.00
Hotel Sport 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 74.00
Hotel Bistra 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 86.00
Hotel Radika 5* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 116.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

 

Rezervimet nuk anullohen nese nuk ka bore ne keto data, dhe agjensia nuk mban pergjegjesi per kushtet e motit. Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply