TUR 1 DITOR, Tur inaktiv

UJEVARA E SELCES 1500 LEK CDO E DJELE; DATAT: 2, 9 dhjetor

 

Selca
Fshati Selcё shtrihet në lartësinë 353-1100 m mbi nivelin e detit. Ky fshat ndodhet 8 km në veri të qendrës së komunës Kelmend. Selca është fshati i bukurive të fshehur dhe fsheh bukuri të shumta jo vetëm natyrore. Në Selcë gjendet kanioni më i madh i Kelmendit, ujvara më e bukur, shumë shpella për t’u eksploruar, shtigje malore interesante, peisazhe shumë të bukura për t’u fotografuar, vende historike, shtëpi me arkitekturë të veçantë, punime artizanale të veçanta të lëkurës, drurit, gurit etj, etj.
Thuhet se emri i këtij fshati ёshtё trashёguar nga njё paraardhёs i banorёve qё quhej Seli.

 

Programi:
07.00 Nisja tek Liceu Artistik, Rr. Elbasanit. Rruges do bejme nje ndalese per nje Kafe ne Shkoder.
11.00 Mberritja ne fshatin Selce. Behemi gati dhe pergatitemi qe te fillojme ngjitjen.
13.30 Arrijme tek Ujvara e Selces. Ku mund ta shijojme dhe Eksplorojme kete mbrekulli te natyres te memorizojme foto etc.
14.30 Pregatitemi per tu kthyer per tek furgoni.
16.30 Arrijme tek furgoni.
20.30 Mbritja ne Tirane.
Gjate rruges do bejme ndalesa te vogla per kafe. Ky eshte nje aktivitet qe mund te behet nga te gjithe dhe eshte ideal per ata qe deshirojne ecjet ne natyre. Ne kete stine duhet ciesuar se gjate rruges mund te hasim edhe ne ujvara tjera te bukura si rezultat i shkrirjes se bores qe ju ftojme ta ndajme se bashku kete eksperience.

 

Kujtese per grupin :
Vishni atlete te lehta ose kepuce mali,rroba pambuku per tu nderruar, rroba me menge ta gjata pasi koha ne alpe eshte e fresket,
Merrni me vete Sanduice ose Hamburger,Fruta te thata dhe 1.5 liter uje.

Cmimi 1500 leke perfshihet transporti dhe guida.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply