TUR 1 DITOR, Tur i momentit

SAZAN KARABURUN UDHETIM (1 DITOR) CDO E SHTUNE & E DJELE 2900 LEK.

 • ► 6 , 7 ,13 , 14 , 17, 20 , 21 ,24, 27 , 28 Qershor
 • ► 1, 4 , 5 ,8 ,9 , 11 , 12 ,15 , 16 , 18 , 19 , 22, 23, 24 , 25 , 26 , 29 , 30 , 31 Korrik
 • ► 1 , 2 ,5 , 6 , 7, 8 , 9 ,12 , 13 , 14 , 15 , 16 ,19 , 20 , 21 , 22 , 23 ,26 , 27 , 28, 29 , 30 Gusht
 • ► 2 , 5 , 6 , 9 ,12 , 13 , 19 , 26 , 27 Shtator

UDHETIM ME ANIJE, PLAZH, MUZIKE

#KARABURUN #SAZAN #KEPI-GJUHEZES #SHPELLA-HAXHI-ALISE  #GJIRI-SHEN-JANIT  #GJIRI-SHEN-VASILIT

NISJA NE OREN 6.00 NE MENGJES, LICEU ARTISTIK “JORDAN MISJA” RR. ELBASANIT.
PUSHIM I SHKURTER PER KAFE;
9.30 NISIM LUNDRIMIN NGA PORTI I VLORES
SAZAN QENDRIM 1 ORE LUNDROJME DREJT SHPELLES SE HAXHI ALIUT #NDALESE 30 MINUTA BRENDA TE SHPELLAEHAXHIALIUT PER LARJE/NOTOJME BRENDA SHPELLES


PLAZH NE SHEN JAN, SHEN VASIL 11.30 – 17.30


Te perfshira ne Cmim jane
Transporti gjate gjithe udhetimit;
SHETITJA ME ANIJE;
Shoqerues grupi

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

4 thoughts on “SAZAN KARABURUN UDHETIM (1 DITOR) CDO E SHTUNE & E DJELE 2900 LEK.

 1. Pershendetje Sara,

  Ju falenderojme per interesimin. Mund te kontaktoni ne numrin e telefonit, ne email, ose ne rrjetet sociale facebook dhe instagam.

  TEL: 0674622246 0674671300 0693672523
  Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523
  Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523
  EMAIL: info@dsmtours.com

Leave a Reply