TUR 1 DITOR, Tur i momentit

RAFTING‬ & ADRENALINE‬ ‪KANIONET E OSUMIT‬ 1800 lek CDO E DJELE

  • ► 21 , 27 , 28 Qershor
  • ► 4 , 5 , 11 , 12 , 18 , 19 , 25 , 26 Korrik
  • ► 1 , 2 , 8 , 9 , 15 , 16 , 22 , 23 , 29 , 30 Gusht
  • ► 5 , 6 , 12 , 13 , 19 , 26 , 27 Shtator

Nisja behet tek Liceu Artistik, Rr. Elbasanit ne oren 6:30 ne mengjes. Ndalesa per kafe rruges. Mberritja ke kanionet e Osumit. 11.00 rafting me staf te specializuar dhe te licensuar.

Te perfshira ne cmim
Transporti vajtje-ardhje sipas programit;
Dreka Sanduic fruta uje/lengje
Shoqeruesi dhe guida gjate gjithe udhetimit.


Ne cmim nuk perfshihet:

Rafting ne kanionin e Osumit; (45 euro)
-Cdo gje qe nuk eshte perfshire ne rubriken perfshihet

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply