Kemer

Ghazal Resort Thalasso 5*, UltraAll Inclusive, Kemer

 

 

Kemer

Hoteli me 5 yje ndodhet në zonën e Goynuk në Kemer, 6 km larg qytetit të Kemerit dhe 46 km larg aeroportit të Antalias. Ish Kimeros Ma Biche tashmë riemeruar në Ghazal Hotel Thalasso ndodhet në Breg të Detit. Dhomat në total janë 345, ndër të cilat ka Dhoma Standarte (26 m2) dhe Dhoma Familjare (28-36 m2).

Në brendësi të dhomave do të gjeni:
– Ajër të kondicionuar qëndror
– TV Satelitor
– Dush dhe vaskë
– Telefon
– WiFi

Në brendësi të resortit:
– Restoranti Kryesor Bufe dhe Restoranti A La Carte (Kuzhinë Ndërkombëtare dhe Peshku)
– Bar në plazh, në pishinë, vitamin bar dhe lobi bar
– Pishinë e jashtme dhe e brenshme për të rritur dhe fëmijë me rrëshkitëse
– Plazh privat me rërë dhe guraleca
– Spa e Thalasso, Banjo Turke, Sauna dhe Qendër fitnesi
– Miniclub për fëmijë 04-11 vjeç
– Kalçeto, volejboll në plazh, basketboll, sporte ujore, animacion, dhomë kopjuterash, doktor, dyqane, floktore, etj.

Më Shume Detaje: Në Paketën Ultra All Inclusive përfshihet:
– Mëngjez, mëngjez i vonë, drekë, mbasdite, darkë, darkë e vonë në Restorantin bufe
– Çaj, Kafe dhe Biskota
– Të gjitha pijet vëndase joalkolike
– Banjo Turke
– Sauna
– Animacion
– Shezlong, çadra, peshqirë në plazh dhe në pishinëHoteli ndodhet në breg të detit, 6 km larg qytetit të Kemerit dhe 46 km larg aeroportit të Antalias.

Çmimet e dhomave

» Dhomë Promo (Max 3 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 17/05/2019 në 31/05/2019 € 127.68
nga 01/06/2019 në 09/06/2019 € 147.84
nga 10/06/2019 në 16/06/2019 € 170.24
nga 17/06/2019 në 07/07/2019 € 190.40
nga 08/07/2019 në 04/08/2019 € 215.04
nga 05/08/2019 në 25/08/2019 € 224.00
nga 26/08/2019 në 13/09/2019 € 190.40
nga 14/09/2019 në 30/09/2019 € 165.76
» Dhomë Standarte (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) Tarifa
nga 17/05/2019 në 31/05/2019 € 132.16
nga 01/06/2019 në 09/06/2019 € 152.32
nga 10/06/2019 në 16/06/2019 € 174.72
nga 17/06/2019 në 07/07/2019 € 194.88
nga 08/07/2019 në 04/08/2019 € 219.52
nga 05/08/2019 në 25/08/2019 € 228.48
nga 26/08/2019 në 13/09/2019 € 194.88
nga 14/09/2019 në 30/09/2019 € 170.24
» Dhomë Standarte Teke (Max: 1 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 17/05/2019 në 31/05/2019 € 98.56
nga 01/06/2019 në 09/06/2019 € 128.80
nga 10/06/2019 në 16/06/2019 € 147.84
nga 17/06/2019 në 07/07/2019 € 194.88
nga 08/07/2019 në 04/08/2019 € 219.52
nga 05/08/2019 në 25/08/2019 € 228.48
nga 26/08/2019 në 13/09/2019 € 165.76
nga 14/09/2019 në 30/09/2019 € 127.68
» Dhomë Standarte Pamje nga Deti (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) Tarifa
nga 17/05/2019 në 31/05/2019 € 138.88
nga 01/06/2019 në 09/06/2019 € 159.04
nga 10/06/2019 në 16/06/2019 € 181.44
nga 17/06/2019 në 07/07/2019 € 201.60
nga 08/07/2019 në 04/08/2019 € 226.24
nga 05/08/2019 në 25/08/2019 € 235.20
nga 26/08/2019 në 13/09/2019 € 201.60
nga 14/09/2019 në 30/09/2019 € 176.96
» Dhome Familjare Krevate Marinari (Max: 4 Rritur) Tarifa
nga 17/05/2019 në 31/05/2019 € 164.64
nga 01/06/2019 në 09/06/2019 € 190.40
nga 10/06/2019 në 16/06/2019 € 218.40
nga 17/06/2019 në 07/07/2019 € 243.04
nga 08/07/2019 në 04/08/2019 € 274.40
nga 05/08/2019 në 25/08/2019 € 285.60
nga 26/08/2019 në 13/09/2019 € 243.04
nga 14/09/2019 në 30/09/2019 € 212.80
» Suite Familjare (Max: 4 Rritur + 1 Femije) Tarifa
nga 17/05/2019 në 31/05/2019 € 252.00
nga 01/06/2019 në 09/06/2019 € 278.88
nga 10/06/2019 në 16/06/2019 € 332.64
nga 17/06/2019 në 07/07/2019 € 370.72
nga 08/07/2019 në 04/08/2019 € 417.76
nga 05/08/2019 në 25/08/2019 € 434.56
nga 26/08/2019 në 13/09/2019 € 370.72
nga 14/09/2019 në 30/09/2019 € 323.68
» Deluxe Suite (Max 4 Rritur) Tarifa
nga 17/05/2019 në 31/05/2019 € 330.40
nga 01/06/2019 në 09/06/2019 € 380.80
nga 10/06/2019 në 16/06/2019 € 436.80
nga 17/06/2019 në 07/07/2019 € 487.20
nga 08/07/2019 në 04/08/2019 € 548.80
nga 05/08/2019 në 25/08/2019 € 571.20
nga 26/08/2019 në 13/09/2019 € 487.20
nga 14/09/2019 në 30/09/2019 € 425.60

Çmimet për dhomë, akomodimi ultra all inclusive

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply