TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Udhetim aktiv

FRESKI & RELAX NE BJESHKET E BUKURA TE LEPUSHES, KELMENDIT, PLAVES DHE GUCISE TUR 2 DITOR 55 EUR

 

3 ditor datat e nisjes:
2 ditor datat e nisjes:   9, 16, 23, 28, 30 Nentor

 

PROGRAMI:

Dita 1:
Nisja behet ne oren 06:00 nga Tirana tek Liceu Artistik “Jordan Misja” Rr. Elbasanit. Ne Shkoder do te bejme nje ndalese te shkurter per kafe dhe me pas do te nisemi per ne Tamare. Ndalese per foto perseri ke Leqet e Hotit si dhe ne luginen e Cemit. Me pas do te vazhdojme udhetimin per ne Tamare dhe per ne Selce. Me pas do te vazhdojme udhetimin tone me makine ne Lepushe. Dreka opsionale ne Lepushe dhe pas drekes shetitje e fshatit. Pasdite leme Lepushen dhe i drejtohemi kufirit per ne Guci. Pas akomodimit ne hotel 21.00 Darka me prodhime bio te zones dhe me muzike.

Dita 2:
Mbas mengjesit do te fillojme ecjen tone per te zbuluar mrekullite e Plaves dhe Gucise, Vuthaj si krojet e Ali Pashe Gucise, ujevaren, syrin e kalter, kullen 270 vjecare e plot atraksione te ndryshme natyrore. Dreka e lire ne Vuthaj ose Plave dhe me pas do te vazhdojme per ne Tirane me nje pushim te shkurter ne Shkoder. Mberritja ne Tirane rreth ores 21.00.

Te perfshira ne Cmim jane
1. Transporti vajtje-ardhje;
2. Akomodimi per 1 nate ne Hotel ne Guci;
3. Darka e dites se Shtune, Mengjesi;
4. Guida dhe organizimi;

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply