TUR 3 DITOR, Tur inaktiv

Shen Valentin te Bianca Resort and Spa! Cmimi: 246 euro/cifti 2 nete 3 dite

 

Paketa perfshihet:
1. Akomodimi 2 nete ne Dhome Standarte ose Superiore.
2. Mengjese dhe Darka.
3. Check In i hershem dhe Check Out i vone (sipas disponueshmerise)
4. Perdorimi Falas i pishines dimerore , sauna dhe fitness.
5. Parking falas.
6. Wi-Fi falas.

* Transporti kosto shtese 25€ (50€ cifti)

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply