TUR 1 DITOR, Tur i momentit

DARDHA TUR 1 DITOR CDO E DJELE 1800 LEK

  • ► 6 , 7 ,13 , 14 , 20 , 21 , 27 , 28 Qershor
  • ► 4 , 5 , 11 , 12 , 18 , 19 , 25 , 26 Korrik
  • ► 1 , 2 , 8 , 9 , 15 , 16 , 22 , 23 , 29 , 30 Gusht
  • ► 5 , 6 , 12 , 13 , 19 , 26 , 27 Shtator

PROGRAMI

 

Ora 6.00 Vendi i nisjes: Liceu Artistik, Rr. Elbasanit.
Ndalese per kafe dhe pak pushim tek KLUBI I GJUETAREVE dhe me pas vazhdojme rrugetimin tone drejt Dardhes.
Mberritja rreth ores 10:00. Nisemi per nje aventure ecjeje ne natyre (hiking) per rreth 60 min, ku na ofrohet nga natyra nje panorame mbreslenese te fshatit Dardhe, ku do te vizitojme dhe te shenjten Kishe te Shen Pjetrit, Kishen Shen Gjergjit, Krojet e fshatit si Kroji i Zengos etj, Muzeun e fshatit Dardhe; .
Pas kthimit ne fshatin Dardhe bejme nje shetitje ne token e dardhareve. Dreka e lire ne Dardhe ku nuk do leme pa shijuar lakrorin karakteristik dardhar.Pas drekes do te nisim udhetimin e kthimit drejt Tiranes , ku nuk do te mungoje nje vizite ne Parisin e vogel dhe sharmant te Korces (city tour Korca) si dhe nje kafe buze liqenit ne Drilon & Tushemisht.
Mos mungoni ne kete udhetim te paharruar.

Te perfshira ne cmim
1. Transporti vajtje-ardhje sipas programit.
2. Shoqerues gjate gjithe udhetimit.

Ne cmim nuk perfshihet:
✘ Cdo gje qe nuk eshte perfshire ne rubriken perfshihet

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply