Tur inaktiv

Festat e Nëntorit në Kolashin, 3 Ditë €59, Nisje më 28, 29 Nëntor

 

Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi: – Hotel Cile 3* – 59 Euro (Fjetje, Mëngjes, Darkë) – Hotel Four Points Sheraton 4*S – 83 Euro (Fjetje, Mëngjes, Darkat dhe 1 Natë Festive me Muzikë live) – Hotel Bianca 4*S – 113 Euro Fjetje, (Mëngjes, Darkat dhe 2 Netë Festive me Muzikë live)
Shtesë për Transport vajtje ardhje me autobus – €20.

 

I Zi

Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Kolashin. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjes në Hotel. Të lirë për shëtitje malore ose për ski (nëse do ketë rënë borë). Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjes në Hotel. Paradite, të lirë. Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja.

Nisje më 28, 29 Nëntor.

– Hotel Cile 3*
Kujdes, Fëmijët deri në 7 vjeç nuk u ofrohet Krevat. Nëse duan të kenë krevat, duhet të llogariten si Fëmijë mbi 7 vjeç.

– Hotel Four Points Sheraton 4*S
Muzikë live më 28 Nëntor
Përdorimi Falas i Sauna, Hamam, Xhakuzi dhe Fitnes.
50% zbritje në trajtime SPA
30% zbritje në programin “Best Brews”
Parking Falas
WiFi Falas
Kujdes, Fëmijët deri në 7 vjeç nuk u ofrohet Krevat, por krevat për bebe, Nëse duan të kenë krevat, duhet të llogariten si Fëmijë mbi 7 vjeç.

– Hotel Bianca 4*S
Muzikë live më 28 dhe 29 Nëntor
Ora Festive me Verë, Kafe, Çaj nga ora 16.00 – 17.00 më 29 Nëntor
Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Hamam dhe Fitnes.
Parking Falas
WiFi Falas
Kujdes, Fëmijët deri në 3 vjeç nuk u ofrohet Krevat, por krevat për bebe, Nëse duan të kenë krevat, duhet të llogariten si Fëmijë mbi 3 vjeç.

 

Me Shume Detaje: – Hotel Cile 3* – 2 netë – 59 Euro (Fjetje, Mëngjes, Darkë)
– Hotel Four Points Sheraton 4*S – 2 netë – 83 Euro (Fjetje, Mëngjes, Darkat dhe 1 Natë Festive me Muzikë live)
– Hotel Bianca 4*S – 2 netë – 113 Euro Fjetje, (Mëngjes, Darkat dhe 2 Netë Festive me Muzikë live)Në pagesë nuk janë përfshirë:
– Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Opsionale: Shtesë për Transport vajtje ardhje me autobus – €20, Minimumi për Turin dhe Transportin 15 personë.

Festat e Nëntorit në Kolashin, 3 Ditë €59

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Festat e Nëntorit I
nga 28/11/2019 në 30/11/2019
Tarifa »
Hotel Cile 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 59.00
Hotel Four Points Sheraton 4*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 83.00
Hotel Bianca 4*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 113.00
» Festat e Nëntorit II
nga 29/11/2019 në 01/12/2019
Tarifa »
Hotel Cile 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 59.00
Hotel Four Points Sheraton 4*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 83.00
Hotel Bianca 4*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 113.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

 

Rezervimet nuk anullohen nese nuk ka bore ne keto data, dhe agjensia nuk mban pergjegjesi per kushtet e motit. Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply