Udhetim inaktiv

Vjenë, 3 Ditë €279, Nisja më 24 dhe 31 Mars

Vizitohet: Vjenë.
Fjetje në Hotel 2 netë në Vjenë.
Mëngjeset në Hotel.
Fluturimi direkt Tiranë – Vjenë – Tiranë.
Shëtitje dhe Transferta me Autobus.
Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.

 

Austri

Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë – Vjenë. Nisja më 13.20. – Mbrritje në Vjenë më 15.00. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel.
Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës,si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Transfertë për në aeroportin e Vjenës. Nisja më 11.00. Fluturimi Vjenë – Tiranë. Mbrritja në Tiranë më 12.35.

Nisja më 24 Mars

 

Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë – Vjenë. Nisja më 20.30. – Mbrritje në Vjenë më 22.10. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel.
Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës,si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Paradite të lirë. Transfertë për në aeroportin e Vjenës. Nisja më 18.25. Fluturimi Vjenë – Tiranë. Mbrritja në Tiranë më 20.00.

Nisja më 31 Mars

 

Me Shume Detaje: Në pagesën përfshihen:
1. Fluturimi direkt Tiranë – Vjenë – Tiranë.
2. Fjetje në Hotel 2 netë në Vjenë.
3. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shëtitje dhe Transferta me Autobus.
5. Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Pranverë në Vjenë, 3 Ditë €279

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Pranverë I
nga 24/03/2020 në 26/03/2020
Tarifa »
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 279.00
» Pranverë II
nga 31/03/2020 në 02/04/2020
Tarifa »
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 279.00
» Viti i Ri
nga 31/12/2020 në 02/01/2021
Tarifa »
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 349.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply