TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Tur inaktiv

All Inclusive në Budva, 2 Ditë €39, 3 Ditë €78.

Weekend All Inclusive në Budva, 2 Ditë €39, 3 Ditë €78, .
Çmimi përfshin: Fjetjen 1 natë ose 2 netë në Hotel Iberostar Bellevue 4* në All Inclusive, (Mëngjesi, Dreka, Darka, Pijet, Pishina të përfshira)
Shtesa €15 dhe €20 për Vajtje – Ardhje me Autobus.
Këto çmime janë të vlefshëm vetëm për Rezervime deri më 31 Mars.

 

 

Weekend All Inclusive në Budva, 2 Ditë €39

Mali I Zi

Dita e Parë, Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel Iberostar Bellevue. Sistemimi në Hotel. Fjetje dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë, Mëngjesi i lirëKthimi për Tiranë, Ndalesa gjatë rruges. Mbrritja.

Nisja më 30, 31 Mars, 5, 6, 12, 13, 19, 20, 21 Prill.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Iberostar 4 yje per 1 natë qëndrimi;
2. All Inclusive për të gjithë kohën e qëndrimit;
3. Pishina, Jacuzzi, Gym.Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 3* dhe 4*:
– €1.50 për person të rritur në natë
– €1.00 për fëmijë 12 – 17.9 vjeç në natë
– €0.50 për fëmijë 0 – 11.9 vjeç në natëShtesë për Transportin me Autobus €15.

Weekend All Inclusive në Budva, 2 Ditë €39

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Pranverë – 2 Ditë VII
nga 19/04/2019 në 20/04/2019
Tarifa »
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 39.00
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 44.00
» Pranverë – 2 Ditë VIII
nga 20/04/2019 në 21/04/2019
Tarifa »
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 43.00
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 50.00
» Pranverë – 2 Ditë IX
nga 21/04/2019 në 22/04/2019
Tarifa »
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 43.00
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 50.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Weekend All Inclusive në Budva, 3 Ditë €70

Mali I Zi

Dita e Parë, Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Sistemimi në Hotel. All Inclusive në Hotel. Fjetje.

Dita e Dytë, All Inclusive në Hotel. Fjetje

Dita e Tretë, All Inclusive në Hotel. Kthimi për Tiranë, Ndalesa gjatë rruges. Mbrritja.

Nisja më 30 Mars, 5, 12, 19, 20, 26, 27 Prill, 3 Maj.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Iberostar 4 yje ose Montengro Beach 4* per 2 netë qëndrimi;
2. All Inclusive për të gjithë kohën e qëndrimit;Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 3* dhe 4*:
– €1.50 për person të rritur në natë
– €1.00 për fëmijë 12 – 17.9 vjeç në natë
– €0.50 për fëmijë 0 – 11.9 vjeç në natëNë pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.Shtesë për Transportin me Autobus €20.

Weekend All Inclusive në Budva, 3 Ditë €70

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Pranverë – 3 Ditë IV
nga 19/04/2019 në 21/04/2019
Tarifa »
Montenegro Beach 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 70.00
Iberostar 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 83.00
Iberostar 4* Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 94.00
» Pranverë – 3 Ditë V
nga 20/04/2019 në 22/04/2019
Tarifa »
Montenegro Beach 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 70.00
Iberostar 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 86.00
Iberostar 4* Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 100.00
» Pranverë – 3 Ditë VI
nga 26/04/2019 në 28/04/2019
Tarifa »
Montenegro Beach 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 70.00
Iberostar 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 86.00
Iberostar 4* Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 100.00
» Pranverë – 3 Ditë VII
nga 27/04/2019 në 29/04/2019
Tarifa »
Montenegro Beach 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 70.00
Iberostar 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 86.00
Iberostar 4* Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 100.00
» Pranverë – 3 Ditë VIII
nga 03/05/2019 në 05/05/2019
Tarifa »
Montenegro Beach 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 70.00
Iberostar 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 86.00
Iberostar 4* Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 100.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply