Udhetim aktiv

Plazh All Inclusive në Ulqin,5 Ditë €264, Nisja më 10 Korrik

 

Hotel Long Beach Karisma 3* Dhomë Standart – €264
– Hotel Holiday Village Karisma 4* Dhomë Standart – €405
– Hotel Otrant 4* Dhomë Standart – €293
Çmimi përfshin:
– Fjetje 4 Netë në Hotel sipas zgjedhjes,
– All Inclusive në Hotele, (Mëngjes, Drekë dhe Darkë dhe Pije pa kufi)
– Transferta Vajtje Ardhje me Autobus nga Tirana në Hotele në Ulqin.
Për Rezervime përpara ose pas kësaj Periudhe ka çmime më të lira

 

Nisja nga Tirana në oren 08.00 dhe udhëtimi me autobus për në Ulqi. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Ulqin rreth orës 12.00. Sistemimi dhe Akomodimi në Hotele All Inclusive.

 

 

KUJDES: 
1. Çmimet përfshijnë 20% zbrijte dhe janë të vlefshme per Rezervime deri më 28 Shkurt.
2. Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 3 dhe 4*:
– €1.50 për person të rritur në natë
– €1.00 për fëmijë 12 – 17.9 vjeç në natë
– €0.50 për fëmijë 0 – 11.9 vjeç në natë

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply