Udhetim inaktiv

Dubai, 5 Ditë €519, 8 Ditë €609, Nisje çdo të Hënë, Enjte, deri në Maj 2020.

Dubai, 5 Ditë €519, 8 Ditë €609, Nisje çdo të Hënë, Enjte, deri në Maj 2020.
Vizitohet Dubai.
Fluturim Direkt Vajtje – Ardhje Shkup Dubai,
Fjetje në Hotel,
Shëtitje Panoramike në Dubai,
Transfertë vajte ardhje Aeroport – Hotel.
Ofertë Speciale për Nisje më 9, 16, 20 Janar.
Qëndrim 5 Ditë/4 Netë ka Zbritje:
– Hotel Arabian Park 3* Ishte €519 – Bëhet €449
– Hotel Goldstate Hotel 4* Ishte €549 – Bëhet €479
– Hotel Golf Court Hotel 4* Ishte €609 – Bëhet €539
– Hotel Grand Millenium 5* Ishte €620 – Bëhet €569
– Hotel Elite Byblos 5* Ishte €609 – Bëhet €580
– Hotel Movenpick Hotel Apartments 5* Ishte €639 – Bëhet €579
– Hotel Al Bandar Creek 5* Ishte €659 – €609
– Hotel Stella Di Mare Dubai Marina 5* Ishte €689 – Bëhet €619
– Hotel The Retreat M Gallery Palm Jumeirah 5* Ishte €729 – Bëhet €629
– Hotel Hyatt Regency Dubai Full Board 5* Ishte €679 – Bëhet €669
Qëndrim 8 Ditë/7 Netë ka Zbritje:
– Hotel Arabian Park 3* Ishte €609 – Bëhet €529
– Hotel Goldstate 4* Ishte €649 – Bëhet €569
– Hotel Grand Millenium Dubai 5* Ishte €819 – Bëhet €729
– Hotel Elite Byblos Dubai 5* Ishte €759 – Bëhet €759
– Hotel Movenpick Hotel Apartments Downtown 5* Ishte €819 – Bëhet €749
– Hotel Al Bandar Rotana Creek Park 5* Ishte €829 – Bëhet €789
– Hotel Hyatt Regency Dubai Full Board 5* Ishte €889 – Bëhet €799
– Hotel Stella Di Mare Dubai Marina 5* Ishte €929 – Bëhet €819
– Hotel The Retreat M Gallery Palm Jumeirah Ishte €929 – Bëhet €849
Kujdes:
Udhëtimet janë Individuale, të pa shoqëruara nga Shoqërues në Shqip. Asistenca, Shëtitja në Dubai dhe të gjitha Ekskursionet janë në anglisht.

 

Emiratet Arabe

PROGRAMI 4 NETE/5 DITE

Dita e Parë: Fluturimi Shkup Dubai. Nisja nga Shkupi në orën 13.25. Mbrritja në Dubai në orën 21.25. Pritje dhe Asistencë në Aeroportin e Dubait. Transfertë Aeroport Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Dubai. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Transfertë në Aeroport. Fluturimi Dubai – Shkup. Nisja nga Dubai në orën 09.25. Mbrritja në Shkup në orën 12.25.

Kujdes:
– Udhëtimet janë Individuale, të pa shoqëruara nga Shoqërues në Shqip.


Shtesë për Vizë në Dubai €75

Eksursionet Opsionale:
– 
Vizitë në Abu Dhabi €80
– Shëtitje, Shfaqje, Darkë dhe Pije në Safari në Shkretëtirë me Transfertë €55
– Shëtitje, Darkë dhe Pije në Kroçiere Dhow Creek €55
– Shëtitje, Darkë dhe Pije në Kroçiere Dhow Marina €80
– Ngjitje në Ndërtesën më të lartë Burj Khalifa dhe Dubai Mall €80
– Dubai Miracle Garden me Transfertë €43
– Global Village me Transfertë €40
– Vizitë Ditore Akuaparku Aquaventure me Transfertë €95

Me Shume Detaje: Çmimi përfshin:
– Fluturim Direkt Vajtje – Ardhje Shkup Dubai,
– Assistencë në Aeroportin e Dubait.
– Fjetje në Hotel sipas zgjedhjes,
– Mëngjeset në Hotele,
– Shëtitje Panoramike gjysëm dite në Dubai.
– Transfertë vajte ardhje Aeroport Hotel.
Kujdes: Asistenca, Shëtitja në Dubai dhe të gjitha Ekskursionet janë në anglisht.

Nuk janë përfshirë:
– Taksa e Qytetit që paguhet në Hotel.
– Ekskursionet janë opsionale.
– Siguracioni Shëndetësor, sugjerohet, por nuk është i detyrueshëm.

Taksat e qytetit
– Hotel 5* – 4 – 5€ në ditë,
– Hotel 4* – 3 – 4€ në ditë,
– Hotel 3* – 2 – 3€ në ditë,

Dubai, 5 Ditë €519, 8 Ditë €609

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Sezoni XII – 5 Ditë
nga 09/01/2020 në 13/01/2020
Tarifa »
Arabian Park 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 519.00
Grand Central 4* Dhomë Deluxe (Max: 3 Rritur) € 549.00
Avenue Hotel 4* Dhomë Premium (Max: 3 Rritur) € 569.00
TRYP by Wyndham Dubai 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë deri 5.9 vjeç) € 589.00
Jumeira Rotana 4* Dhomë Klasike (Max: 3 Rritur) € 589.00
Gulf Court Hotel Business Bay 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 609.00
Elite Byblos Hotel 5* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 609.00
Signature 1 Hotel Barsha Heights Tecom 4* Dhomë Klasike (Max: 3 Rritur) € 620.00
Media Rotana 5* Dhomë Klasike (Max: 3 Rritur) € 639.00
Wyndham Dubai Marina 4* Dhomë Premium (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë deri 5.9 vjeç) € 659.00
Media One Hotel 5* Dhomë HIP (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë deri 5.9 vjeç) € 659.00
Hyatt Regency Dubai 5* FULL BOARD Dhomë Club (Max: 3 Rritur) € 679.00
Stella Di Mare Dubai Marina 5* Dhomë Deluxe (Max: 3 Rritur) € 689.00
Hawthorn Suites by Wyndham 5* Dhomë Deluxe (Max: 3 Rritur) € 720.00
Dukes The Palm, A Royal Hideaway Hotel 5* (Max 2 Rritur + 1 Fëmijë deir 5.9 vjeç) € 799.00
» Sezoni XIII – 5 Ditë
nga 16/01/2020 në 20/01/2020
Tarifa »
Arabian Park 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 519.00
Grand Central 4* Dhomë Deluxe (Max: 3 Rritur) € 549.00
Avenue Hotel 4* Dhomë Premium (Max: 3 Rritur) € 569.00