TUR 1 DITOR, Tur inaktiv

ZIPLINE GRYKA E RUGOVES & UJEVARA E DRINIT BARDHE SHPELLA BUKUROSHJA E FJETUR UDHETIM 1 DITOR CDO E DJELE dhe 28-29 NENETOR 2000 LEK.

 

Programi

Nisja ne oren 6.00, Rr. Elbasanit Liceu Artistik “Jordan Misja” ne drejtim te Kosoves. Ndalesa te shkurtra gjate rruges, mberritja ne Gryken e Rugoves, ku na pret nje pamje mahnitese. Ata qe kane te deshire te provojne adrenalinen dhe aventuren ne ajer kane rastin me te mire duke provuar Zip-line. Me lartësi afër 55 metra dhe me një shpejtësi rreth 50 km/h, Zipline i ofron një turisti adrenalinën dhe pamjen madhështore të bjeshkëve. Instruktoret do ju pergatisin me te gjitha pajisjet dhe trajnimet e shkurtra te nevojshme per kete aventure te shkurter (pagese extra 10€), pjesa tjeter e grupit qe nuk deshiron te provoje Zip-line, kohe e lire per foto ose kafe ne lokalet apo restorantet e zones. Agjencia merr persiper ta filmoje dhe fotografoje per secilin prej jush momentet e bukura qe ju sjell adrenalina eZIPLINE.


Pas aventures ZIPLINE nisemi drejt Radacit të Pejës për të vizituar shpellen e “Bukuroshes së fjetur”. Kjo shpellë është e dyta më e gjata në Kosovë. Është e hapur vetëm 300 metra për vizitorët (hyrja pagese extra) dhe ka pesë liqene në të. Ekziston që nga koha e Neolitit”. Prane shpelles gjendet dhe Ujëvara e lumit Drinit të Bardhë me një pamje mahnitëse. Dreka e lire ne restorantet ne park buze lumit te Drinit. 

 

Ne cmim perfshihet: 
1. Transporti vajtje-ardhje;
2. Shoqerues nga agjensia gjate udhetimit;
3. Agjencia merr persiper ta filmoje dhe fotografoje per secilin prej jush momentet e bukura qe ju sjell adrenalina e ZIPLINE (Camera, GOPRO HD 4);

 

Ne cmim nuk perfshihet:

1. ZIPLINE

2.Gjithcka qe nuk perfshihet ne rubriken “prefshihet”

 

 

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply