TUR 1 DITOR, Tur inaktiv

Liqenet e Belshit; E SHTUNE & E DIELE 1700 LEK. 9,10,16,17,23,24,28,29,30 Nentor

PROGRAMI

 

Nisja ne oren 09:00 nga Tirana. Ndalesa e pare do te behet ne qytezen e Belshit, rreth nje ore. Kohe per te pire kafe dhe shetitur rreth liqenit. Me pas vazhdojme te vizitojme dy liqene te tjera prane Belshit, fillimisht liqenin e Seferanit dhe me pas Liqenin e Merhojes. Mundesi per aktivitet sportive si xhiro me kanoe ne liqenin e Merhojes.
Pas aktiviteteve liqenit te Merhojes, kthehemi per te ngrene dreke ne nje nga restorantet buze liqenit te Seferanit. Pas dreke mundesi per te vizituar liqene te tjera me bicklete, te cilat merren me qera.
Kthimi pasdite me nje ndalese per kafe ne belsh ose diku tjeter rruges.

 

Te perfshira ne cmim
-Transporti
-Guida

Nuk perfshihen
-Dreka
-Shetitja me kanoe
-Xhirot me bickleta

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply