TUR 3 DITOR, Tur inaktiv

RIVIERA E BUKUR‬ ‪SHQIPTARE‬ ME SKAF‬ NISJE CDO E PREMTE (2 NETE & 3 DITE) 99 EURO‪

Datat e nisjes:  30 Gusht; 6, 13, 20, 27 Shtator

PROGRAMI

DITA‬ I
NISJA NE OREN 17.00 LICEU ARTISTIK “JORDAN MISJA” RR. ELBASANIT;
PUSHIM I SHKURTER PER KAFE GJATE RRUGES; MBERRITJA RRETH ORES 20.30 NE HOTEL, AKOMODIMI;
21.00 DARKA ME MUZIKE;


DITA II:
8.30 MENGJESI (BUFFET)
9.00 PLAZH DRYMADES;
10.00 ‪‎SHPELLA PIRATEVE‬ ‪‎GJIPE‬; ‪‎SHPELLA E PELLUMBAVE‬‪ ‎JAL‬ ‪‎AQUARIUM‬;
PLAZH NE GJIPE DERI PASDITE;
DREKA NE GJIPE;
19.00 KTHIMI NE HOTEL;
20.30 DARKA ME MUZIKE;


DITA III
9.00 ‪‎PLAZH DRYMADES:‬
‎GJIRI GRAMES‬ ‪‎GJIRI SHEN ANDREAS‬;
PLAZH NE GJIRI GRAMES GJIRI SHEN ANDREAS;
PLAZH DRYMADES:
DREKA SIPAS DESHIRES NE GRAME OSE NE DRYMADES:
17.30 KTHIMI NE TIRANE
NDALESE GJATE RRUGES NE LLOGARA (EMBELSIRA JONE E PREFERUAR KOS ME ARRA DHE MJALTE ? )
21.30 MBERRITJA NE TIRANE

 

Te perfshira ne Cmim jane:
-Transporti gjate gjithe Turit (Tirane – Llogara – Dhermi – Tirane)
-Fjetja per 2 Nete ne Hotel Alpin me 3*** ne Llogara.
-Darka e te Premtes
-Darka e te Shtunes
-Mengjes i te Shtunes (buffet)
-Mengjes i te Dieles (buffet)
-Shoqerues grupi
-DITA II ‪‎SHETITJA ME SKAF‬ PLAZH DRYMADES – ‪‎SHPELLA E PIRATEVE‬ GJIPEJAL AQUARIUM;

Ne cmim nuk perfshihet
X Cdo gje qe nuk eshte perfshire ne rubriken perfshihet
X DITA III ‪‎LUNDRIMI‬ ‪‎ME‬ ‪‎SKAF‬ GJIRIGRAMES ‎GJIRI SHEN ANDREA‬ (ME PAGESE EXTRA)

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply