4*, 5*, Bore Mal i Zi

SKI KOLASHIN ( 2 & 3 Dite )

 

Nisje: 18 & 25 Janar, 1 & 8 Shkurt

➜Hotel CILE 3* ➜ 2 Dite 35€
➜Four Point #SHERATON 4* ➜ 2 Dite 65€
Transporti Ekstra 18 € ➜ Turi 2 Ditor
—————————————————

 Nisje: 17, 24 & 31 JANAR

Hotel CILE 3* ➜ 3 Dite 69€
Four Point SHERATON 4* ➜ 3 Dite 125€
Bianca 5* ➜ 3 Dite 159€ (Dhome Standarte)
Bianca Resort 5* ➜ 3 Dite 182€ (Dhome Superiore)

Transporti Ekstra 25 € ➜ Turi 3 Ditor
—————————————————

Te perfshira ne cmim:
– Akomodimi Hotel
– Mengjesi dhe Darka
– Sauna , Jakuzzi ( Hotel Sheraton)
– Pishina, Sauna , Jakuzzi ( Hotel Bianca)

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply