Bore Mal i Zi, TUR 2 DITOR

SKI NË KOLASHIN 2 DITË €45

 

KOLASHIN – PODGORICA
 • ► Shkurt ,1-2 ,5-6 ,8-9 ,12-13 ,14-15 ,15-16 ,19-20 ,22-23 ,26-27 ,29 – 1 Mars
 • ► Mars 7-8 , 14-15 ,
 • Hotel Kostas 3* €45 ( Podgorice )
 • Hotel Ramada 4* €50 ( Podgorice ) (vetem ne daten 1-2 Janar)
 • Hotel Hilton 5* €59 ( Podgorice )

 

►Dita e pare:
-Nisja nga Tirana ne oren 06:30 te mengjesit (Nisja nga Durresi ne oren 05:45)
Kalimi I kufirit nga dogana e Hanit te Hotit. Ndalese per kafe, foto the nje pushim te shkurter ne Shkoder. Pas proceduarave kufitare, vazhdimi i udhetimit  per ne ujevaren e Niagares per konsumim kafe. Ndalesa e dyte do te jete te qendra tregetare Delta City per shooping ku do te keni mundesi te konsumi dhe ushqim ne lokalet e ndryshme qe kjo qender ofron . Pas Delta City do te bejme akomodimin ne hotelet perkatese. Konsumimi i darkes. (me ane te sugjerimit te guies mund te frekuentoni jeten e nates ne qytetin e Podgorices)

►Dita e dyte:
Pas konsumimit te mengjesit, nisemi per ne Kolashine. Mberritja ne Kolashin dhe qendrimi atje perafersisht deri ne oren 15:30.
Mundesi per per te bere sporte dimerore, si Ski, Snowboard ose Motor-Bore. Sugjerohet te konsumohet dreka ne restorantet e zones.
PISTA E SKIJIMIIT NE KOLASHIN konsiderohet si me e madhja ne Malin e Zi, duke zoteruar 14 km hapsire per skijim te ndara ne pista te ndryshme skijimit sipas kategorive te veshtiresise.
Gjithashtu ndodhen edhe 6 teleferik per tu zhvendosur skiatoret nga njera pist ne tjetren.Pas shfrytezimit te Kolashines me natyren e bardhe qe ajo ofron , nisemi per ne Shqiperi me ndalesa te shkurtra gjate rruges.

 

NE CMIM PERFSHIHET

 • *TRANSPORTI SIPAS PROGRAMIT TIRANE – PODGORICE – KOLASHIN – TIRANE
 • *AKOMODIMIN NE HOTELET PERKATES
 • *MENGJESI & DARKA
 • *PERDORIMI I SPA & PISHINES DIMERORE PER HOTEL HILTON
 • *SHOQERUES SHQIPTARE

NE CMIM NUK PERFSHIHET

 • *SIGURACIONI I SHENDETIT NE UDHETIM
 • *PAJISJET E SKIVE
 • *GJITHCKA QE NUK ESHTE PERMENDUR NE RUBRIKEN “NE CMIME PERFSHIHET”
 • *TAKSA E QYTETIT 1.5 EURO/PERSON

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply