Udhetim inaktiv

Doha, Qatar, 6 Ditë €579, Nisje më 17, 24 Janar, 14 Shkurt

Vizitohet: Doha.
Fluturim Direkt Vajtje – Ardhje Shkup – Doha,
Fjetje në Hotel,
Shëtitje Panoramike në Doha,
Transfertë vajte ardhje Aeroport – Hotel.
Kujdes:
Udhëtimet janë Individuale, të pa shoqëruara nga Shoqërues në Shqip. Asistenca, Shëtitja në Doha dhe të gjitha Ekskursionet janë në anglisht

 

Dita e Parë: Fluturimi Shkup – Doha. Nisja nga Shkupi në orën 11.55. Mbrritja në Doha në orën 18.35. Pritje dhe Asistencë në Aeroportin e Dohas. Transfertë Aeroport Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Doha. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Hotel. Transfertë në Aeroport. Fluturimi Doha – Shkup. Nisja nga Doha në orën 07.30. Mbrritja në Shkup në orën 10.55.

Nisja më 17, 24 Janar, 14 Shkurt

Me Shume Detaje: Çmimi përfshin:
– Fluturim Direkt Vajtje – Ardhje Shkup Doha,
– Assistencë në Aeroportin e Dohes.
– Fjetje në Hotel sipas zgjedhjes,
– Mëngjeset në Hotele,
– Shëtitje Panoramike gjysëm dite në Doha.
– Transfertë vajte ardhje Aeroport Hotel.
Kujdes: Asistenca, Shëtitja në Doha dhe të gjitha Ekskursionet janë në anglisht.Nuk janë përfshirë:
– Taksa e Qytetit që paguhet në Hotel.
– Ekskursionet janë opsionale.
– Siguracioni Shëndetësor, sugjerohet, por nuk është i detyrueshëm.
– Shërbimet extra të hotelit – Minibar, etj.

Taksat e qytetit
– Hotel 5* – 4 – 5€ në ditë,
– Hotel 4* – 3 – 4€ në ditë,
– Hotel 3* – 2 – 3€ në ditë,

Shtesë për Vizë në Doha €75

Çmimet e dhomave

» Sezoni I – 6 Ditë
nga 17/01/2020 në 22/01/2020
Tarifa »
Holiday Villa Residence 4* Dhomë Club Superior (Max: 3 Rritur) € 579.00
Wyndham Grand Regency Doha 4* Dhomë Deluxe (Max: 3 Rritur) € 670.00
Intercontinental Doha 5* Dhomë Superiore (Max: 3 Rritur) € 829.00
The St. Regis Doha 5* Dhomë Superiore (Max: 3 Rritur) € 970.00
» Sezoni II – 6 Ditë
nga 24/01/2020 në 29/01/2020
Tarifa »
Holiday Villa Residence 4* Dhomë Club Superior (Max: 3 Rritur) € 579.00
Wyndham Grand Regency Doha 4* Dhomë Deluxe (Max: 3 Rritur) € 670.00
Intercontinental Doha 5* Dhomë Superiore (Max: 3 Rritur) € 829.00
The St. Regis Doha 5* Dhomë Superiore (Max: 3 Rritur) € 970.00
» Sezoni III – 6 Ditë
nga 14/02/2020 në 19/02/2020
Tarifa »
Holiday Villa Residence 4* Dhomë Club Superior (Max: 3 Rritur) € 579.00
Wyndham Grand Regency Doha 4* Dhomë Deluxe (Max: 3 Rritur) € 670.00
Intercontinental Doha 5* Dhomë Superiore (Max: 3 Rritur) € 829.00
The St. Regis Doha 5* Dhomë Superiore (Max: 3 Rritur) € 970.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply