Bore Maqedoni, TUR 3 DITOR

SKI NE MAVROVE- BITOLA 3 DITE 99€

 

MAVROVE – STRUGE – OHER – BITOLA
 • ►Janar 31 Janar-02 Shkurt
 • ►Shkurt 7-9, 14-16, 21-23, 28 Shkurt-01 Mars
 • ►Mars 6-8

 

Hotel Izgrev 5* Struge dhe hotel Epinal 4* Manastir (Bitola)

 

PROGRAMI:

►Dita e Pare:
Nisja nga Tirana ne oren 07:00. Ndalese e shkruter gjate rruges per te konsumuar mengjesin. Pas kalimit te kufirit ndalese dhe vizite ne qytetin e Ohrit .Nisemi drejt qytetit Struges Konsumojme dreken (individuale). Vizitojme derdhjen e Lumit Drin, shetitoren e Struges. Akomodimi ne hotel. Shfrytezimi i ambjenteve te hotelit, sauna , pishina dimerore.( per personat qe akomodohen ne hotel Mirage ). Darka ne hotel.

►Dita e Dyte:
Mengjesi ne hotel. Rreth ores 09:00 nisemi drejt Mavroves. Kohe e lire per shfrytezimin e pistes se skive dhe natyren e bardh qe mali I Bistres dhe parku Kombetar I Mavroves ofrojn . Shkojme ne hotelin e dyte ne Manastir (Bitola). Relax Shfrytezimi i ambjenteve te hotelit, sauna , pishina dimerore. Darka ne hotel.

►Dita e Trete:
Mengjesi ne hotel.

Pas mengjesit ne hotel, nisemi drejt pistes se skive ne parkun Pelister. Kohe e lire per ski deri ne oren 15:30. Dreka do te konsumohet ne nje prej restoranteve te zones. Kthimi ne Tirane. Mberritja ne mbremje.

NE CMIM PERFSHIHET

 • *TRANSPORTI ME MJET KOMOD
 • *AKOMODIM NË HOTEL Izgrev dhe Epinal .
 • *MENGJESI + DARKA
 • *PISHINA DIMERORE
 • *INSTRUKTIMI I PAJISJEVE TE SKIVE
 • *GUIDE SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT

NE CMIM NUK PERFSHIHET

 • *GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM
 • *PAJISJET E NEVOJSHME PER TE BERE SKI
 • *SIGURACIONI I SHENDETIT NE UDHETIM
 • *BILETA E TELEFERIKUT

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply