TUR 2 DITOR

Selanik Meteora – 2 ditë – 50€

 

Nisja

7 – 8, 14 – 15, 15 – 16, 21 – 22, 22 – 23, 28 – 29 Mars

4 – 5, 11 – 12, 12 – 13, 18 – 19, 19 – 20, 25 – 26 Prill

1 – 2, 2 – 3, 9 – 10, 16 – 17, 23 – 24, 30 – 31 Maj

 

Dita 1: TIRANE – SELANIK
Nisja nga Tirana ne oren 04:00 ne drejtim te Kapshtices. Ndalesa gjate rruges per kafe dhe pushim. Pas kalimit te pikes kufitare te Kapshtices, nisemi drejt Selanikut. Mberritja ne hotel, pas procedurave te check-in,  bejme nje pushim prej 30 minutave ne hotel dhe nisemi drejt Selanikut ne qytet. Ne Selanik do te vizitojme: Sheshin Aristoteli, Kulla e Bardhë ,zona Tsimiski dhe monumentet e tjera historike të qytetit . Mundesi per shopping ne dyqanet e shetitores. Opsionale ne mbremje, sugjerim nga guida per te konsumuar darken ne tavernen greke.

Dita 2: METEORA – KALLABAKA
Mengjesi ne Hotel. Pas mengjesit nisemi per te vizituar Meteoran, e famshme per peisazhet magjike natyrore dhe manastiret ne majat e shkembinjve. Vete fjalaMeteora do te thote “pezull ne ajer”, ose ne “qiell” dhe ate pershtypje te japin duke i pare nga afer. Me pas, vazhdojme rrugen drejt Kastorias. Kohe e lire per te vizituar fshatin turistik te Kastorias. Pasdite nisja për në Tirane nepermjet Kapshtices. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mberritja në Tirane!

 

 

NE CMIM PERFSHIHET

*TRANSPORTI VAJTJE – ARDHJE DHE SHETITJET PERKATESE  ME AUTOBUS

*AKOMODIMI NE HOTEL

*MENGJESI

*GUIDA SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT

NE CMIM NUK PERFSHIHET

*DREKA DHE DARKA E SECILES DITE

*SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM

*HYRJA NE MANASTIRE

SHENIM

POLITIKAT E FEMIJEVE
• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-11.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 30 % ZBRITJE
• MBI 12 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply