Udhetim aktiv

Weekend në Selanik dhe Meteora, Plazh në Rivierë Olimpike, 3 Ditë €99, Nisja më 3, 10 Korrik.

Vizitohen: Selanik, Katerini, Riviera Olimpike, Larisa, Janine, Meteora dhe Kastoria.
Fjetje 2 netë në Hotel 4* në Rivierën Olimpike.
Udhëtimi vajtje ardhje me autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

 

DETAJET E TURIT

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 3.00 drejt Selanikut, Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kapshticës. Vizitëe shkurtër në Kostur. Vazhdimi i udhëtimit për në Selanik. Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Vazhdimi i udhëtmit për në Katerini. Vizitë dhe Shëtitje e lirë në Katerini. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel, buzë detit, në Rivierën Olimpike.

Dita e Dytë: Mengjesi në hotel,  Plazh në Rivierën Olimpike.

Dita e Tretë: Mengjesi në hotel. Nisja për Larisa. Viztë e shkurtër në Larisa. Vazhdon udhëtimi për në Meteora. Vizitë panoramike e 2 prej manastireve më të famshëm të Meteorës. zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO, Vazhdon udhëtimi për në Janinë. Vizitë panoramike e Janinës, ku do vizitohen: Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra. Vazhdon udhëtimi për në Shqipëri. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.

Nisje më 3, 10  Korrik.

 

Kujdes:

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Me Shume Detaje: Në pagesën përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi në hotel
-Mëngjes në Hotel.
-Shëtitjet me autobus (sipas programit)
-Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit.

SELANIK, METEORA 3 DITË

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply