Udhetim aktiv

WEEKEND NË BUDVA 3 DITË98 €

Fjetje: 1 dhe 2 netë në:
– 3 Ditë €49, Hotel Monte Rio 3* në Gjysëm Pensioni, (Mëngjesi, Darka), Nisja më 19, 26 Qershor.
Shtesa €20 për Vajtje – Ardhje me Autobus.

– 3 Ditë €79, Hotel Montenegro Beach 4* në Gjysëm Pensioni, (Mëngjesi, Darka), Nisja më 19, 26 Qershor.
Shtesa €20 për Vajtje – Ardhje me Autobus.

– 2 Ditë €59, 3 Ditë €119, Hotel Iberostar Bellevue 4* në All Inclusive, (Mëngjesi, Dreka, Darka, Pijet gjatë gjithë ditës, Pishina të Brendshme dhe të Jashtme), Nisja më 19, 26 Qershor, 3, 10 Korrik.
Shtesa €20 për Vajtje – Ardhje me Autobus

 

DETAJET E TURIT

PROGRAMI 2 DITE/1 NATE

Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Sistemimi, darka dhe fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi dhe darka në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja.

3 Ditë/ 2 Netë, Nisje më 12, 19, 26 Qershor
Minimumi i Organizimit të udhëtimit 15 personë

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Monte Rio 3* për 2 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe darkat;

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Shtesë per transport vajtje ardhje 20 Euro

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply