Tur i momentit

Lepushë – Tamarë 1 ditë 2000 Lekë Datë: 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26 Korrik


Vizitohen: Lëpushë, Tamarë, Shkodër ⁣⁣
Nisjet tashmë bëhen nga Durrësi dhe Tirana.⁣⁣⁣⁣⁣
Nisjet e radhës: 11, 12, 18, 19, 25, 26 Korrik ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Në çmim përfshihet: ⁣⁣⁣⁣⁣
1. Transporti me automjet komod⁣⁣⁣⁣⁣ AC
2. Shoqëruesi i grupit ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply