TUR 1 DITOR, Tur i momentit

TUR NJË DITOR NË PARKUN KOMBËTAR DIVJAKË – LAGUNA E KARAVASTASË 1400 lekë

Nisja nga Tirana ne 06: 30

Vazhdimi I udhetimit tone drejt Lugines se Karavastase. Ndalese 30 minuta pergjate rruges per te konsumuar kafen e mengjesit. Mberritja ne Parkun Kombetar te Divjakes rreth ores 09:00, vizite ne Kullen 360  per te pare dhe per te shijuar nga larte Lagunen e Karavastase e cila mbrohet nga UNESCO per floren dhe faunen e saj. Pas vizites ne Kulle I drejtohemi Portit te Varkave ku do te lundrojme pergjate Lagunes se Karavastas per rreth 1 ore e 30 minuta ku do te kemi mundesi te shikojme pelikanin kacurrel, lejlekun dhe larmishmeri shpendesh te cilat ndodhen vetem ne abitatin natyror te Parkut Kombetar te Divjakes.

Rreth ores 12:00 do t’I drejtohemi plazhit te Divjakes. Nje nga plazhet me te frekuentuar ne zonen e Myzeqese ku do te qendrojme deri ne oren 17:30. Opsionale sipas deshires dreken do te mund ta konsumojme ne nje nga restorantet me te famshme te zones ai I Ali Kalit. I cili mban kete emer , pasi prej vitesh sherbimi ne kete restorant ju serviret me kuaj.

Mberritja ne Tirane do te jete rreth ores 20:00  ku pergjate rruges do te kemi dhe nje ndalese per nevoja personale apo per te konsumuar kafe.

 

Ne cmim perfshihet:

  1. Transporti me mjet komod
  2. Shoqerues gjate udhetimit tuaj turistik

Ne cmim nuk perfshihet:

  1. Bileta e hyrjes ne Kullen 360 e cila kushton 100 Leke / personi ne varesi te sezonit turistik
  2. Bileta e lundrimit me varke Lagunen e Karavastase e cila varion 200 Leke / personi
  3. Dreka ne restorantet e zones
  4. Shezllonet ne plazh.

 

Sugjerime :

Ju sugjerojme te keni me vete :

Peshqire apo shilte per plazh pasi ne plazhin e Divjakes nuk ka shume hapesira per shezllone

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply