Udhetim aktiv

Plazh All Inclusive në Mal të Zi, 3 Ditë €149, 4 Ditë €214, 5 Ditë €284, 8 Ditë €499

 

Nisja më 4, 7, 11, 14, 18, 21, 25, 28 Gusht.
Fjetje: 2, 3, 4 dhe 7 netë në:
– Hotel Iberostar Bellevue 4* Budva, në All Inclusive, (Mëngjesi, Dreka, Darka, Pijet gjatë gjithë ditës, Pishina të Brendshme dhe të Jashtme), 3 Ditë €149, 4 Ditë €214, 5 Ditë €284, 8 Ditë €499,
– Hotel Holiday Village 4* Ulqin, në All Inclusive, (Mëngjesi, Dreka, Darka, Pijet gjatë gjithë ditës, Pishina të Brendshme dhe të Jashtme), 3 Ditë €179, 4 Ditë €269, 5 Ditë €359, 8 Ditë €599,
Shtesa €25 për Testin Serologjik në të gjithë Klinikat e Genius http://www.geniuslab.al/
Shtesa €20 për Vajtje – Ardhje me Autobus

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply