Alanya, Udhetim aktiv

PUSHIME NË ANTALYA DHE PAMUKKALE998 €

 

DETAJET E TURIT

Dita e Parë. 
Fluturimi direkt me charter për në Antalya. Nisja në orën 04.30. Mbrritja në orën 07.00. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Antalyas. All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Katërt. 
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Pamukkale. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Pestë. 
Mëngjesi në Hotel. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Gjashtë
Tarnsferta nga Hoteli në Aeroportin Denizli. Fluturimi Denizli – Stamboll – Tiranë. Nisja nga Denizli në orën 07.00. Mbrritja në Tiranë në 10.40.

Hotel Throne Seagate 5* Belek
Hotel 5* Pamukkale

Në pagesë përfshihen:
– Fluturimi me avion vajtje – ardhje, Direkt Tiranë Antalya dhe Denizli -Stamboll – Tiranë.
– Fjetje në Hotel 3 Netë në Antalya dhe 2 Netë në Cappadocia.
– All Inclusive në Antalya dhe Mëngjeset dhe darkat sipas programit në Cappadocia.
– Transfertat me autobus Aeroporti Antalyas – Hotel në Antalya – Hotel në Pamukkale – Aeroporti Denizli

Në pagesë nuk përfshihen:
– Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
– Siguracioni në Udhëtim

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply