Udhetim aktiv

WEEKEND VOSKOPOJË / PËRMET158 €

 

DETAJET E TURIT

Dita e Parë: 
Nisja nga Prishtina në orën 02.00 AM
Nisja nga Tirana në orën 06.00 AM
Ndalesa te shkurtra gjatë Udhëtimit për Kafe dhe Mëngjes. Mbrritja në Pogradec. Ndalesë e shkurtër në Tushemisht dhe Parkund e Drilonit. Vazhdimi i udhëtimit për në Korçë. Vizitë e qytetit dhe Drekë e lirë. Pasdite, nisja për në Voskopojë. Vizitë e Kishave dhe Monumenteve te Fshatit te Voskopojës. Fjetje dhe Darkë në Hotel.
Dita e Dytë: 
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Ersekë. Ndalesë e shkurtër në Ersekë. Vizitë e shkurtër në Rehovë, fshati në rrëzë të Malit të Gramozit. Vazhdimi i udhëtimit për në Borovë, fshati i famshëm i djegur në luftën II. Vazhdon udhëtimi për në Fermën e Famshme të Sotirës. Drekë e lirë. Nisja për në Leskovik. Ndalesë e shkurtër në Leskovik. Vazhdon udhëtimi për në Llixhat e Bënjës. Vizitë e shkurtër. Vazhdon udhëtimi për në Kanionet e Langarices. Vizitë e shkurtër. Vazhdon udhëtimi për në Përmet. Vizitë e qytetit të Përmetit. Darkë dhe Fjejte në Hotel.
Dita e Tretë:
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Këlcyrë. Ndalesë e shkurtër. Nisja për në Gjirokastër. Vizitë e lirë në qytet. Drekë e lirë. Pasdite, kthimi për në Tiranë dhe Prishtinë

Në Pagesë përfshihen:
– Udhëtimi me Autobus
– Fjetje në Hotel 1 natë në Voskopojë dhe 1 natë në Përmet
– Mëngjese dhe Darka në Hotele
– Shoqërues Shqiptar gjatë tërë Udhëtimit

Në Pagesë nuk përfshihen:
– Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
– Siguracioni në Udhëtim
– Pijet gjatë Vakteve
– Hyrjet në Monumente dhe Muzeume

DATAT E NISJEVE
Nisja: 04-09-2020
Cmimi Total
158 €
Nisja: 28-08-2020

Nisje nga Tirana

Cmimi Total
158 €
Nisja: 28-08-2020

Nisje nga Prishtina

Cmimi Total
178 €
Nisja: 04-09-2020

Nisje nga Tirana

Cmimi Total
158 €
Nisja: 04-09-2020

Nisje nga Prishtina

Cmimi Total
178 €
Nisja: 11-09-2020

Nisje nga Tirana

Cmimi Total
158 €
Nisja: 11-09-2020

Nisje nga Prishtina

Cmimi Total
178 €
Nisja: 18-09-2020

Nisje nga Tirana

Cmimi Total
158 €
Nisja: 18-09-2020

Nisje nga Prishtina

Cmimi Total
178 €
Nisja: 25-09-2020

Nisje nga Tirana

Cmimi Total
158 €
Nisja: 25-09-2020

Nisje nga Prishtina

Cmimi Total
178 €

Per rezervim, duhet te paguani pagesen e plote te pakten 10 dite para nisjes.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply