TUR 2 DITOR, Tur i momentit

Korcë, Leskovik, Farmasotira, Përmet – 55€

KORCE – VOSKOPOJE – LESKOVIK – PERMET

VIZITOHEN: DRILONI  – KORCA – VOSKOPOJA – LESKOVIKU – FARMA SOTIRA – PERMETI

 

 

——————————

Nisje 5 SHTATOR
Nisje 12 SHTATOR
Nisje 19 SHTATOR
Nisje 26 SHTATOR


Nisje 3  /TETOR
Nisje 10 / TETOR

Nisje 17 / TETOR
Nisje 24 / TETOR

Nisje 31 / TETOR


 

Dita e 1:

Nisja nga Tirana ne oren  06:00 prane stadiumit Dinamo, Pas takimit me guiden do te nisemi drejt qytetit te Pogradecit.Mberritja ne Voloreke Vizite ne pikent turistike te Drilonit per rreth 1 ore Ne oren, vazhdimi i udhtimit drejt qytetit te Korces.Mberritja ne Korce vizite ne Qytetin e Serenatave ku do te vizitohen, Mesonjtorja e pare, Katedralja e Qytetit, kohe e lire per te konsumuar dreken, pas takimit me guiden vazhdimi i udhetimit drejt Voskopojes, Vizite ne Monumentet kryesore te Fshatit, Akomodimi ne Hotel AKADEMIA, Darka ne Hotel.

Dita e 2:

Pas mengjesit nisemi drejt Qytetit te Leskovikut ku kalojme nga Qyteti i Ersekes, vazhdimi i kalimit drejt Germenjit DREKA NE FARMA SOTIRA ne ajrin e paster dhe natyren e pa krahesueshme do te keni mundesi te provoni nje dreke me USHQIME TRADICIONALE te zones, pas dreke vazhdimi i udhetimit drejt Permetit Qytetit te trendafilave, Ndalese rreth 2 ore ne Banjat e Benjes  dhe ne Qytetin e Permetit, Vazhdojme udhetimin drejt Tiranes neper mjet Krykes se Kelcyre, Ndales per Pushim ne Fier, Mberritja ne Tirane ne Mbremje.

 

NE CMIM PERFSHIHEN :

  • Udhetim me mjet komod
  • Akomodimi per nje nate  ne hotel AKADEMIA NE VOSKOPOJE
  • Mengjesi dhe darka ne hotel
  • Shoqerues gjate udhetimit

 

NE CMIM NUK PERFSHIHET:

  • Drekat gjate udhetimit
  • Gjithcka qe nuk eshte permendur me larte
Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply