TUR 2 DITOR, Tur i momentit

PLAZH & SHKUMAPARTY ULQIN – ‪SHENSTEFAN‬ – ‪‎PLOCE BUDVA 45 EUR (CDO FUNDJAVE)

Datat:

27-28, 31- 1 Gusht,

3-4 Gusht, 7-8, 10-11, 11-12, 14-15, 17-18, 21-22, 24-25, 28-29, 31-1 Shtator

4-5 Shtator 7-8, 11-12, 14-15, 18-19, 21-22, 25-26, 28-29

5-6 Tetor

 

Vizitohet : Ulqin Shen Stefan Budva Ploce

PROGRAMI

Dita 1:
Ora 06.00 nisja nga Tirana per ne Malin e Zi. Pas perfundimit te procedurave doganore ne doganen e Murriqanit vazhdojme drejt Budves plazh ne Jazz Beach. Kthimi pasdite ne hotel. Akomodimi ne hotel. Ora 21.00 darka me muzike. Pas darke argetim ne klubet e nates.


Dita 2
07.30-08.00 mengjesi. Ora 08.00 nisemi per ne plazhin PLOCE, Budva. Vizite e qytetit dhe plazh ne Hawai Beach (anija me pagese extra).
18.00 Kthimi per ne Tirane. Pushime gjate rruges per kafe.

Te perfshira ne cmim:
1.Transporti vajtje-ardhje sipas programit.
2.Akomodim në hotel 1 nate qendrimi.
3.Mëngjesi, darka e shoqeruar me muzike shqip/internacionale.
4.Shoqerues shqiptar gjate gjithe udhetimit.

Ne cmim nuk perfshihet:
✘ Cdo gje qe nuk eshte perfshire ne rubriken perfshihet:

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj per udhwtimet jashte vendit.

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply